Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AAH] Ogrzewanie tylnej szyby nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się zapala przycisk to bezpiecznik najprawdopodobniej jest ok radze sprawdzić może kabelek się odczepił od spiralki w tylnej szybie albo masz gdzieś przerwaną linie sprawdź

Opublikowano

Oprócz tego co napisał "grippen" do sprawdzenia zostaje jeszcze przekaźnik i połączenia wsówek na podstawie przekaźnika, gdyż jest to przekaźnik z samopodtrzymaniem.

Opublikowano

Oprócz tego co napisał "grippen" do sprawdzenia zostaje jeszcze przekaźnik i połączenia wsówek na podstawie przekaźnika, gdyż jest to przekaźnik z samopodtrzymaniem.

Gdzie szukać tego przekaźnika i jak sie do niego dostać?

Opublikowano

Przekażniki są umieszczone za główną tablicą rozdielczą (za bezpiecznikami) jest tam umieszczona dodatkowa skrzynka przekażników,ale od tej strony będziesz chyba miał problem z dostępem. Łatwiejszym rozwiązaniem będzie dostęp od strony zegarów. Na dodatkowej przekaźnik ten powinien być pod numerem 9.

Opublikowano

mam podobny problem. ogrzewanie tylnej szyby nie dziala, sprawdziłem bezpiecznik i jest ok.Zmieniłem włącznik od audi kolegi i dalej nie działa.Ani podświetlenie włacznika,ani tez ogrzewanie.gdzie szukac .Z góry dzięki