Jacek895 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 po wciśnięciu klawisza zapala się dioda lecz ogrzewanie szyby nie działa.proszę o rade
grippen Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 jak się zapala przycisk to bezpiecznik najprawdopodobniej jest ok radze sprawdzić może kabelek się odczepił od spiralki w tylnej szybie albo masz gdzieś przerwaną linie sprawdź
cannondale Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 po wciśnięciu klawisza zapala się dioda lecz ogrzewanie szyby nie działa.proszę o rade Czy naprawiłeś juz tą usterke?mam podobny problem
stasio1969 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Oprócz tego co napisał "grippen" do sprawdzenia zostaje jeszcze przekaźnik i połączenia wsówek na podstawie przekaźnika, gdyż jest to przekaźnik z samopodtrzymaniem.
cannondale Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Oprócz tego co napisał "grippen" do sprawdzenia zostaje jeszcze przekaźnik i połączenia wsówek na podstawie przekaźnika, gdyż jest to przekaźnik z samopodtrzymaniem. Gdzie szukać tego przekaźnika i jak sie do niego dostać?
stasio1969 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Przekażniki są umieszczone za główną tablicą rozdielczą (za bezpiecznikami) jest tam umieszczona dodatkowa skrzynka przekażników,ale od tej strony będziesz chyba miał problem z dostępem. Łatwiejszym rozwiązaniem będzie dostęp od strony zegarów. Na dodatkowej przekaźnik ten powinien być pod numerem 9.
michu93 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 mam podobny problem. ogrzewanie tylnej szyby nie dziala, sprawdziłem bezpiecznik i jest ok.Zmieniłem włącznik od audi kolegi i dalej nie działa.Ani podświetlenie włacznika,ani tez ogrzewanie.gdzie szukac .Z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi