mateogda Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ...to do czego ten czujnik bdzie... Do klimatronika.
Tosik Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No dobra jeśli twierdzicie jesli mam climatronic i czujnik mam a mówicie że nie będzie mi pokazywało gdyz mam licznik inny to do czego ten czujnik bdzie jesli nigdzie mi nie wyswietla jesli np czujnik jest walniety to co wtedy bedzie sie swiecic czy nic nie bedzie? Do tego żeby klima dobrze działała. Musisz mieć czujnik temp. zew. jak masz klimetronik bo musi wiedzieć klima ile powietrza wpuścić do środka i czy ewentualnie je podgrzać czy schłodzić żeby utrzymać daną temp. wewnątrz auta :gwizdanie:
Hornet A4 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 lisek311 wyciąg sobie wskazniki (5min roboty) i będziesz wszystko wiedział ja wyciąglem i mam zaślepke a tez mam dosyć wyposazoną wersje . poprostu zalezy od wersji A4 Tosik ja mam 1995 rocznik a mam kontrolke orginalnie od pozycyjnych poprostu zalezy jak się im uwidziało w fabryce
lisek311 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Wskażnik tzn ten na konsoli zegarów?czy chodzi ci o czujnik
Tosik Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Tosik[/color][/b] ja mam 1995 rocznik a mam kontrolke orginalnie od pozycyjnych poprostu zalezy jak się im uwidziało w fabryce :decayed Ale bardzo mało jest aut które mają świecącą się kontrolkę świateł mijania, a po 2 lifcie każdy miał.
dark79 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Tosik[/color][/b] ja mam 1995 rocznik a mam kontrolke orginalnie od pozycyjnych poprostu zalezy jak się im uwidziało w fabryce :decayed moze ktos ci poprostu dolozyl, zobacz czy masz ori instalacje przy tek kontrloce
lisek311 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 tzn przy czujniku czy ori instalacja czy przy zegarach jesli przy zegarach to jak tam sie w 5 min dostac jak kolega mowil moze macie jakis link do tego jak to rozebrac
krzyniek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 o rozbiórce zegarów jest tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3925.0 a tu jak zrobić ori termometr http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8481.0
lisek311 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Witam a więc tak jak mówiliście zaślepka tam jest temat uważam do zamknięcia.Jeszcze jedno co znalazłem a właściwie nie znalazłem brak wzmacniacza co uniemożliwia mi gre tylnych głośników.[br]Dopisany: 03 Marzec 2008, 06:23 _________________________________________________Po wyciągnięciu licznika i sprawdzeniu czy mam wyswietlacz od termometru znikly mi na licznik z kilometrami cxzy jakaś wsuwka mi sie wysuneła? czy jak to jest podłączone?
Klima Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 musisz sprawdzić żarówki, to całkiem normalne, kup na zapas z 5 sztuk bo pewnie wszystkie zużyjesz i tak
lisek311 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 a tam zarówki a nie diody i cotam trzeba licznik rozebrac cały?
Klima Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 licznik trzeba tylko wyjąć, i sa tam żarówki takie małe z oprawkami razem
lisek311 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 masz moze jakis sposób po nie mogę kabli odpiac od licznika [br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 11:48 _________________________________________________czyli nie rozkręcać licznik w sense nie otwieranie go zarówki są do wyjecia bez wyciągania licznika.Mi chodzi o podświetlenie od kilometrów nie widzę ile ma przejechane wiesz tam żaden kabel z zewnatrz do tego nie idzie może to jest jakaś dioda na płycie?
Klima Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 żeby odlączyć kostki to najpierw trzeba jakimś małym śrubokręcikiem wyciągnąć zatrzaski (te coś na kostce w innym kolorze) I musisz sprawdzić która to żarówka, sie nie sugeruj zabardzo bliskością jej położenia do tego wyświetlacza bo np ta co podświetla wskazówkę, jest daleko odsunięta
Rekomendowane odpowiedzi