Miciu Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Witam. mam zamiar kupić felgi 17 ale patrząc na allegro są same chiniole :/ Możecie podać jakąś porządną firmę np. niemiecka co robią fajne fele pod audi? Pozdrawiam
HeresR32 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ronall? kiedys robili ori do vw i mecha wydaje mi sie ze teraz tez oni robia ale nie chce strzelac, ja mam ori na lato i zime nigdy nie kupie chinola
jedrekx Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Miciu szukaj na forum felg, tu raczej nikt Cię w kakao nie zrobi
Miciu Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Szukałem ale nie ma nic w deseń tego co mi się podoba
soolek Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Miciu szukaj na forum felg, tu raczej nikt Cię w kakao nie zrobi Ostatnio różne cuda się tu dzieją ... Tzw. chinol chinolowi nie równy, więc już nie straszmy wszystkich.
piotrek4415 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zaglądnij sobie na: www.alcar.pl ; www.rtec.pl
Pepin Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ronal robił do OOOO w dodatku w Polsce - czy nadal robi to nie wiem Ostatnio oglądałem wzór RS6 z napisem Made in Poland ... auto pochodzi z Niemiec i jest na to faktura z 2005 czy 2006 roku
audiomaniak Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ronal robił do OOOO w dodatku w Polsce - czy nadal robi to nie wiem Ostatnio oglądałem wzór RS6 z napisem Made in Poland ... auto pochodzi z Niemiec i jest na to faktura z 2005 czy 2006 roku Zgadza się na moich felgach pisało Made in Poland i są ponoć robione na Dolnym Śląsku koło Jelcza Laskowic, tak słyszałem
Rekomendowane odpowiedzi