Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czarne 18" i granatowe Audi - PROSZE O OPINIE !!!

Która felga bedzie najlepiej pasowac do mojego autka???

1. 1. Która felga bedzie najlepiej pasowac do mojego autka???

• [img width=200 height=200]http://www.felgi-opony.com/includes/modules/thumb/phpThumb.php?src=../../../images/media/products/dotz_brands_hatch_dark.jpg&q=100&fltr[]=wmi|../../../templates/felgiopony/img/wm3.png|BL[/img]
    • [img]http://i197.photobucket.com/albums/aa237/avn1231/adr/battleblackb-1.jpg[/img]
    • [img width=200 height=200]http://i16.ebayimg.com/08/i/000/c5/b9/fad7_10.JPG[/img]

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiem , dlatego między innymi tez je wybrałem......#1 kox

zdradź cenę kompletu!!

No wiec cena takiego kompletu to ok 2800pln, oczywiscie bez opon:)[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 20:54 _________________________________________________A co do tych felg to wacham sie z jednego powodu, mam znajomego w usa, a tam felgi sa strasznie tanie, ja bym chcal dla siebie te 2, one w stanach kosztuja 400$, jak sie poszuka to za 100 dołożą nowe oponki Lexani, tak wiec komplecik mam za 500$, a wiadomo jaki kurs dolara teraz jest:) Tylko musi on jeszcze sprawdzic ile bedzie mnie kosztowac wysylka, bo sklepy na ebay'u podaja kwote 570-590$. Jesli rzeczywiscie tyle to chyba szkoda zachodu i biore dotze, ale znowu znakjomy mowi ze to duzo za duzo jesli chodzi o przesylke wiec czekam na jego odpowiedz:)

Opublikowano

przesyłka kosztuje od 600$ w góre..jeśli wybierzesz tańszą opcje "lądową" to zapłacisz mniej ale sie czeka baaaaaaardzo długo..od miesiąca w góre..no i po drodzę może się coś im przydarzyć, zginąć..już nie mówie o cle..

gra nie warta świeczki..lepiej kupić u nas..

Opublikowano

no 1, zaj*&^% sie prezentuje, beda wygladac :kox: na autku :th:

Opublikowano

jesli sie zdecydujesz na ktores z tych felg to wez numer 2.

Opublikowano
  • Autor

przesyłka kosztuje od 600$ w góre..jeśli wybierzesz tańszą opcje "lądową" to zapłacisz mniej ale sie czeka baaaaaaardzo długo..od miesiąca w góre..no i po drodzę może się coś im przydarzyć, zginąć..już nie mówie o cle..

gra nie warta świeczki..lepiej kupić u nas..

Mozliwe, ale kurierem typu dhl lub ups, a jest podobno u kolegi kolo nowego jorku polska firma polonez, ktora robi to duzo taniej, nie wiem ile wazy komplet felg ale np. wysylal koledze karchera i zaplacil niecale 100$ wiec wydaje mi sie ze przesylka bedzie kosztowac duzo mnie j jak 600$.

Opublikowano

Ja bym brał drugie a tak szczerze to nie lepiej całe srebrne?

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie chce srebrnych, chce czarne bo malo takich jezdzi i mi sie podobaja, i wydaje mi sie ze bedzie za***iście wygladac

Opublikowano

no napewno beda, sie pieknie prezentowac, jeszcze do Twojego kolorku no to juz :kox:, takze bym sie nie zastanawial, ale jak widze zdania podzielone...

Opublikowano

Bierz 1.

Opublikowano
  • Autor

Juz sie zdecydowalem na 2, zreszta zobaczcie na nowe foto czy nie jest piekna?:) jak uda mi sie je kupic i zalozyc to wam sie pochwale;)

Opublikowano

no tez sie pieknie prezentuja, kurcze az mnie, zaczelo kusic na taki czarny felunek... :naughty:

Opublikowano

Jak nic Jedynecza.. "Jedyneczka, łyk słoneczka w pochmurny dzień. Jedyneczka, słodka jak malinowy krem.. :polew:"

No.1 :!:

Opublikowano

Super wszystkie fele wlasnie nad takimi sie zastanawialem:) I jak dobrze pojdzie to pewnie kolo lipca zamowie. Do srebrnego bedzie bardziej pasowac;) U ciebie w granatowym mozw troche przymulic wizualnie autko ..moze ktos zrobi na szybkiego VT kolegi auta z ktorymis z tych alu?

Opublikowano

Do granatowego to polerka jak nic bedzie pasować :th:

ADR maja polerki/chromy i to dosyć ładne ..no ale problemy z zamawianiem do PL :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

moze ktos chetny na adr'y?? moge odsprzedac, cena do ustalenia na priv