wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Kurcze, tak teraz myślę, zapomnieliśmy do opisu dodać ABS, ESP i klimatronik dwustrefowy!!! :polew: No to daliście plamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To się rozumie samo przez się ,że cosik takiego seves'owe autko posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To się rozumie samo przez się ,że cosik takiego seves'owe autko posiada kazde b6 to posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS i dobrze bo co drugi helmut by klimy nie wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 kiepskie foto - ale fura jest KOX - jedno z ładniejszych B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 kiepskie foto - ale fura jest KOX - jedno z ładniejszych B6 foto robione kalkulatorem nom zacna B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 wydech ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Foty... :polew: :polew: :polew: To była noc... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal Mlody jestes i malo widziales a autko jest w niemcowni i jest synka moje szwagra. Foteki nie wstawie bo do Hamburga nie pojade.........zglos sie jak bedziesz chcial kupic[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:17_________________________________________________ No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze Ooooo nastepny malej wiedzy widzicie malo wiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A4 b6 miał w standardzie klimatronik... tak samo jak kierownicę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A4 b6 miał w standardzie klimatronik... tak samo jak kierownicę :gwizdanie: Yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 W etce nie ma alternatywy dla tej części :gwizdanie: więc chyba masz jedyną sztukę wyprodukowaną na zamówienie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal Mlody jestes i malo widziales a autko jest w niemcowni i jest synka moje szwagra. Foteki nie wstawie bo do Hamburga nie pojade.........zglos sie jak bedziesz chcial kupic[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:17_________________________________________________ No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze Ooooo nastepny malej wiedzy widzicie malo wiecie to może poproś żeby zrobili zdjęcie i wstawisz? no cóż.. w instrukcji obsługi A4 B6, którą właśnie przewertowałem całą w internecie, jakoś wszędzie jest klimatronik.. tak samo jak w katalogu też jest klimatronik... a może po prostu pomyliło Ci się i nie potrafisz się przyznać do błędu? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 8E0819045F bez grzanych stołków 8E0819045A z grzanymi stołkami 8E0819045G z grzanymi stołkami nie ma manuala w ETCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi