leszek149 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A---Czy ktoś wie jak wyciągnąć pierwsze łożysko wałeczkowe FJL1215 z obudowy (to wciśnięte w środku) oraz jaki ma nr oznaczenia drugie łożysko oporowe z promieniowo rozmieszczonymi wałeczkami składające się dodatkowo jakby z dwóch podkładek widoczne na trzecim zdjęciu w trzech częściach. B---Podejrzewam uszkodzenie tych dwóch łożysk , ponieważ są minimalne ślady na ośce na drugim zdjęciu. Wszystko objawiało się w lekkim popiskiwaniu kompresora po załączeniu klima
pioteros Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 odgrzewam, chcialem sie zapyac czy te sworznie kulkowe z obydwu stron korbowodu tloczkow maja chodzic luzno czy ze znacznym oporem? mam taka sprezarke rozebrana, czesc z nich lata bardzo luzno a czesc z nich dopiero jak sie rozrusza jako tako chodza gladko
leszek149 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Nigdzie nie mogłem kupić części więc kupiłem używany kompresor. Leszek
Hezen Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Części można kupić w tym sklepie: https://www.e-sklep-laser-sinex.pl/pl/searchquery/Zexel+DCW17/1/full/5?url=Zexel,DCW17
Rekomendowane odpowiedzi