Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Nagłośnienie Nokia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Panowie, mam pytanie do was, nie interesowałem się za bardzo nagłośnieniem u siebie w aucie, wiedziałem tylko tyle że to jakiś System Nokia, no i ok, jakiś czas temu gdzieś widziałem że ten zestaw zawiera 8 głośników, w sensie po 2 w drzwiach przednich, dwa z tyłu w półce, jeden jest po stronie pasażera nad nogami, a gdzie jest kolejny ?... 8głośnik ? Dzisiaj się gimnastykowałem na wszystkie strony i nie mogłem go znaleźć, dodam jeszcze że ten nad stopami pasażera nie daje znaku życia :blink: reszta gra ok. ( Dodam że mam jakiegoś ostro starego soniacza na kasety jako radio )

i przy okazji mam jakieś take kable dwa a nie wiem w ogóle od czego to jest i nie były one podłączone do radia http://imageshack.us/photo/my-images/577/20101126254.jpg/

Opublikowano

co do systemu Nokia masz Limuzyne tak więc głośniki przód 2x13cm w dzwiach na dole plus syczki koło klamek razem 4 tylna półka 2 głośniki jeden (zintegrowany ze wzmacniaczem) i na nich są też syczki.... więc można powiedzieć że też 4 szt co do tych Kabli to pewnie ktoś miał wzmacniacz z tubą ... wywalaj tego kaseciaka Sony i kup coś lepszego jak nie masz Kaski to ori Gamme Chorus Delta.... Napewno będzie to lepiej grać niż na jakimś starym kaseciaku SONEGO Powdzenia

Opublikowano

właśnie nie mam zielonego pojęcia dokąd te kable idą szukałem, ale nie znalazłem nic... a radio może teraz zmienie na jakieś lepsze bo mnie denerwuje masakrycznie badziewie :D [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 15:01_________________________________________________i mi chyba pierdzi troche jak jest bardzo głośno ten głośnik w półce chyba prawy :/ x(

Opublikowano

odgrzewam bo mam pytanie, w moim aucie nie mialem fabrycznie suba, ale mam 8 glosnikow, czy ktos sie orientuje czy mam ori wiazke wyprowadzona pod suba czy musze wymienic cala wiazke audio ktore podejdzie pod niego? sub to nokia 4x20W ori, wiazke kompletna tez mam pod niego ale bylo by git jakbym tylko wsadzil tą nokie i nie bawił się z ciąganiem kabli po aucie :thumbdown: