gacula Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Ostatnio, przypadkowo zauważyłem, że nie mam podświetlania w lewych tylnych drzwiach. Mianowicie nie świeci lampka czerwona z boku oraz ta biała podświetlająca nogi. Sprawdziłem żarówki i są dobre, zmierzyłem napięcie i niestety 0. Gdzie szukać przyczyny?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Było kilka razy: - mikrostycznik padł w zamku - zimne luty puściły też w zamku - przełamane przewody w harmonijce między drzwiami a nadwoziem to są trzy przyczyny braku oświetlenia
przepychacz Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ..u mnie było podobnie... przerwane przewody w łączniku gumowym...
gacula Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Dzięki panowie za info. Jutro sprawdzę
Rafi78 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ..u mnie było podobnie... przerwane przewody w łączniku gumowym... Niestety u mnie też
cacek89 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Było kilka razy: - mikrostycznik padł w zamku - zimne luty puściły też w zamku - przełamane przewody w harmonijce między drzwiami a nadwoziem to są trzy przyczyny braku oświetlenia u mnie z kolei nie wlacza sie podswietlenie kabiny po otwarciu drzwi kierowcy, tez szukac przyczyny jak wyzej?
swiezak84 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Było kilka razy: - mikrostycznik padł w zamku - zimne luty puściły też w zamku - przełamane przewody w harmonijce między drzwiami a nadwoziem to są trzy przyczyny braku oświetlenia u mnie z kolei nie wlacza sie podswietlenie kabiny po otwarciu drzwi kierowcy, tez szukac przyczyny jak wyzej? jesli tylko drzwi kierowcy to pewnie czujnik otwarcia drzwi u mnie lampka nie swieciła bo miałem rozpiete kostki pod tapicerka
cacek89 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Było kilka razy: - mikrostycznik padł w zamku - zimne luty puściły też w zamku - przełamane przewody w harmonijce między drzwiami a nadwoziem to są trzy przyczyny braku oświetlenia u mnie z kolei nie wlacza sie podswietlenie kabiny po otwarciu drzwi kierowcy, tez szukac przyczyny jak wyzej? jesli tylko drzwi kierowcy to pewnie czujnik otwarcia drzwi u mnie lampka nie swieciła bo miałem rozpiete kostki pod tapicerka gdzie znajde ten czujnik? jak wlasciwie mogl sie rozpiac?
gacula Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 U mnie już wszystko co ma świecić świeci Musiałem zdemontować tapicerkę tylnych drzwi i okazało się, że są przerwane przewody. Przewody od głośników były w porządku (są grubsze). Naprawiłem przewody od podświetlania i wszystko teraz gra - lutownica, trochę cyny i taśma izolacyjna
cacek89 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 U mnie już wszystko co ma świecić świeci Musiałem zdemontować tapicerkę tylnych drzwi i okazało się, że są przerwane przewody. Przewody od głośników były w porządku (są grubsze). Naprawiłem przewody od podświetlania i wszystko teraz gra - lutownica, trochę cyny i taśma izolacyjna w ktorym miejscu miales przetarte bardz rozerwane te przewody?
gacula Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 U mnie już wszystko co ma świecić świeci Musiałem zdemontować tapicerkę tylnych drzwi i okazało się, że są przerwane przewody. Przewody od głośników były w porządku (są grubsze). Naprawiłem przewody od podświetlania i wszystko teraz gra - lutownica, trochę cyny i taśma izolacyjna w ktorym miejscu miales przetarte bardz rozerwane te przewody? Zaraz za tą gumową rurką - bez ściągania tapicerki nie widać.
cacek89 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 jestem juz po sciagnieciu boczka tapicerki, no i tak jak wyzej rozerwane przewody w polowie drogi. Naprawilem i jest git, tyle ze po zalozeniu boczka ten plastik co jest z klamka zewnetrzna i syczkiem jakos teraz nie równo dolegają do calosci ;( jedno zrobione drugie popsute
gacula Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 przykro mi... chciałem pomóc
marek_xtr Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem juz po sciagnieciu boczka tapicerki, no i tak jak wyzej rozerwane przewody w polowie drogi. Naprawilem i jest git, tyle ze po zalozeniu boczka ten plastik co jest z klamka zewnetrzna i syczkiem jakos teraz nie równo dolegają do calosci ;( jedno zrobione drugie popsute Sciągnij i założ jeszcze raz boczek, powinno rozwiązać problem
Rekomendowane odpowiedzi