Lu-Gi Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witam, przed 2 miesiącami załozyłem osłone przegubu firmy spidan, od razu wydawała mi się za twarda i niestety wytrzymała tylko 4kkm przegub niestety poszedł papa , i teraz w rozsądnej cenie w IC jest przgub firmy PASCAL co o nim sądzicie? załozyłem kiedyś takiego do skody ale zaraz ją sprzedałem więc nie wiem jak się spisuje
dzikens Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Ja śmigam na przegubie tej firmy ze względu na przystępną cenę. Jeżdżę już pół roku i nic się nie dzieje (jakieś 30 tys km). Myślę że jeśli guma wytrzyma i nie będzie tam żadnego syfu to jeszcze pośmigam. dodam że autko bo programie i nie oszczędzam go.
Maciejo Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Sprzedaje dużo tego i naprawde są spoko sam zakładałem nawet je do hondy i wszystko OK za tą cenę w IC i zresztą nie tylko to najlepszy wybór
marewel Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 W tej same cenie kupisz ruvila.
Lu-Gi Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 kupiłem pascala i założyłem, guma fajna miękka i cena spoko bo 80zł, a nie to co ten syfiaty spidan kiedyś chwaliłem ich gumy ale chyba spadli z jakością ostro..
mlodyy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie spadła jakość tylko szanowny pan sprzedawca nie poinformował ze sa dwa rodzaje osłon przegubu plastikowa i gumowa a te plastikowe to sie nadają do przeguby w hulajnodze
Rekomendowane odpowiedzi