Pyc Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam, Prezentuje moja a czwóreczkę która pomimo że ma kierkę nie z tej strony to i tak jest ładna. Co zostało zmienione: - przedni grill - światełka angel - ringi na zegarach Na przyszłość: - halogeny soczewkowe - czarne felgi 17' - audio Oto fotki: A to wieczoekiem
kudalty66 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 osobiscie to te swiatla nie pasuja do audi, wyglada jak nowe Biemdabliu, a jak zalozysz czarne felgi to juz w ogole bedzie tylko czarny i czarny i nic wiecej, jedyne co mnie urzeka to ringi na zegarach, powiedz czy kupiels z E-baya??
sokolnh Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 widze, że masz spręzynki dla pojazdów do jazdy na złych drogach też takie miałem, wygodne ale do szybkiej jazdy sie nie nadawały poszukaj sobie jakis innych, niższych szczególnie ze chcesz zakładac 17"
Pyc Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 z tymi sprężynami to racja na zakrętach buja :> będę musiał zmienić ringi na zegary kupiłem na allegro.
przemciotorun Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 fajna tylko ta kierownica... nie z tej strony musicz pomyslec nad zmiana kierunków na biale
neever Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Przy lampach odłącz tą diodę między ringami oraz żaróweczkę od postojowych. Zostaw same rigi i będzie miodzio:p Bynajmniej wg mnie. pozdro ogolnie fajna a4 :th:
Reggi Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 ładny kolor .. robić w ciemnej tonacji i bedzie gitaracha
Rekomendowane odpowiedzi