Skyliner89 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 FNQiL-TPobM USA grozi Iranowi -> http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-groza-iranowi-nie-wykluczaja-zadnej-opcji,1,4880156,wiadomosc.html
Młody Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Chyba już ich pogięło $ wali im w głowie :gwizdanie: co chcą zrobić SS na wzór $$
Raker Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Chyba znowu za malo im ropy do tych swoich cadillacow
Thom4s Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Przecież już ostatnie dwie wojny ich zrujnowały....
Kimi Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 FNQiL-TPobM USA grozi Iranowi -> http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-groza-iranowi-nie-wykluczaja-zadnej-opcji,1,4880156,wiadomosc.html Uwielbiam Twoje "teorie" Nadawałbyś się na dziennikarza "Faktu" albo "Super Expressu" :decayed:
NYNA Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Ma obsesje na punkcie USA :gwizdanie: Wizy nie dali czy jak
Buba Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 FNQiL-TPobM USA grozi Iranowi -> http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-groza-iranowi-nie-wykluczaja-zadnej-opcji,1,4880156,wiadomosc.html Uwielbiam Twoje "teorie" Nadawałbyś się na dziennikarza "Faktu" albo "Super Expressu" :decayed: +1 albo pudelka
RafuZG Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 nie wiem czy to takie śmieszne jak to jest generał armii amerykańskiej. Awanse * podporucznik podporucznik US Army – * porucznik porucznik US Army – 1966 * kapitan kapitan US Army – 1968 * major major US Army – 1974 * podpułkownik podpułkownik US Army – 1979 * pułkownik pułkownik US Army – 1983 * generał brygadier generał brygadier US Army – 1989 * generał major generał major US Army – 1992 * generał porucznik generał porucznik US Army – 1994 * generał generał US Army – 1996 jak taki gościu mówi mi o planach usa na ataki to bardziej mu na pewno wierze niż KIMOWI.
Kimi Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 nie wiem czy to takie śmieszne jak to jest generał armii amerykańskiej. Awanse * podporucznik podporucznik US Army – * porucznik porucznik US Army – 1966 * kapitan kapitan US Army – 1968 * major major US Army – 1974 * podpułkownik podpułkownik US Army – 1979 * pułkownik pułkownik US Army – 1983 * generał brygadier generał brygadier US Army – 1989 * generał major generał major US Army – 1992 * generał porucznik generał porucznik US Army – 1994 * generał generał US Army – 1996 jak taki gościu mówi mi o planach usa na ataki to bardziej mu na pewno wierze niż KIMOWI. Tylko że ja NIC nie mówię na ten temat
Buba Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 nie wiem czy to takie śmieszne jak to jest generał armii amerykańskiej. Awanse * podporucznik podporucznik US Army – * porucznik porucznik US Army – 1966 * kapitan kapitan US Army – 1968 * major major US Army – 1974 * podpułkownik podpułkownik US Army – 1979 * pułkownik pułkownik US Army – 1983 * generał brygadier generał brygadier US Army – 1989 * generał major generał major US Army – 1992 * generał porucznik generał porucznik US Army – 1994 * generał generał US Army – 1996 jak taki gościu mówi mi o planach usa na ataki to bardziej mu na pewno wierze niż KIMOWI. niom i tak sobie w tv mówi że bedzie wojna
RafuZG Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 niom A w co nie wierzysz? Aha sorry pewnie znaleźli sobowtóra tego generała i nagrali taki filmik żeby się z amerykańców pośmiać Obczajcie sobie teraz na ceny paliw choćby. Nie zdziwię się jak będzie 6zł za litr na następne wakacje
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Kolejny temat w którym każdy ma inny pogląd Z Iranem napewno nie mieli by lekko
Buba Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 niom A w co nie wierzysz? Aha sorry pewnie znaleźli sobowtóra tego generała i nagrali taki filmik żeby się z amerykańców pośmiać Obczajcie sobie teraz na ceny paliw choćby. Nie zdziwię się jak będzie 6zł za litr na następne wakacje będzie i więcej
RafuZG Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 a obczajcie sobie temat libiii i ataku na libie. Gdzie nie musieli płacić za prąd, każdy miał zagwarantowane mieszkanie, ale mają rope niestety i ONZ wjechało haha nie wiem jak można tego nie widzieć że walczą o rope teraz amerykany
Skyliner89 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 FNQiL-TPobM USA grozi Iranowi -> http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-groza-iranowi-nie-wykluczaja-zadnej-opcji,1,4880156,wiadomosc.html Uwielbiam Twoje "teorie" Nadawałbyś się na dziennikarza "Faktu" albo "Super Expressu" :decayed: Akurat Iraku, Afganistanu i Libii nie zaatakowali? Ma obsesje na punkcie USA :gwizdanie: Wizy nie dali czy jak Jakoś nigdy mi się nie spieszyło odwiedzić USA, tylko chcę pokazać kto tu jest prawdziwym "terrorystą" . a obczajcie sobie temat libiii i ataku na libie. Gdzie nie musieli płacić za prąd, każdy miał zagwarantowane mieszkanie, ale mają rope niestety i ONZ wjechało haha nie wiem jak można tego nie widzieć że walczą o rope teraz amerykany Zawsze walczyli... Wielcy obrońcy demokracji :polew: . Zabolało ich, że Kadafi ich wygonił z Libii na początku lat 70tych i utracili kontrole nad ropą...
Kimi Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Skyliner89, nie bierz tego tak do siebie :wink4: :wink4: Nie ma sensu tracić życia na szukanie spisków wszędzie dookoła. Są dwa rozwiązania: - albo masz rację - więc i tak szkoda czasu na takie dyskusje, bo wtedy i tak mamy przejebane - albo nie masz racji - wtedy w ogóle szkoda czasu na takie dyskusje Podziwiam Cię, że chce Ci się szukać i analizować takie informacje :decayed:
RafuZG Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 ja tam wolę być świadomy tego niż się oszukiwać że wszystko jest spoko
Skyliner89 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 Skyliner89, nie bierz tego tak do siebie :wink4: :wink4: Nie ma sensu tracić życia na szukanie spisków wszędzie dookoła. Są dwa rozwiązania: - albo masz rację - więc i tak szkoda czasu na takie dyskusje, bo wtedy i tak mamy przejebane - albo nie masz racji - wtedy w ogóle szkoda czasu na takie dyskusje Podziwiam Cię, że chce Ci się szukać i analizować takie informacje :decayed: Nie biorę tego do siebie . Mam rację, ale większość uważa, że USA jest "spoko". Jak byłem mały zastanawiałem się dlaczego Arabowie tak nienawidzą amerykanów... Teraz już wiem dlaczego tak jest . Może kiedyś USA zapłaci za swoje zbrodnie. Nawet amerykanie już nie ufają rządowi USA.
NYNA Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Polacy też rządowi nie ufają i tym się jakoś nie przejmujesz? Przecież chyba bardziej Cię dotyczy to co się w Polsce dzieje niż w USA. Druga sprawa to nie szkoda Ci życia na przejmowanie się takimi rzeczami, jeszcze będziesz miał w życiu poważniejsze problemy więc lepiej cieszyć się życiem a nie tylko wszystko widzieć w czarnych barwach. ja tam wolę być świadomy tego niż się oszukiwać że wszystko jest spoko Jak Ci to w czymś pomaga to spoko.
RafuZG Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Kolego nie wiem czy wiesz ale wydarzenia w Hameryce wpływają na cały świat, cenami ropy nie reguluje chyba polska? Zobaczymy jak będzie bena za 6-7zł to będziesz grzał z buta wszędzie lub rowerem jeździł i wtedy sobie rozkminisz że chyba coś jest nie tak. Polacy też rządowi nie ufają i tym się jakoś nie przejmujesz? Przecież chyba bardziej Cię dotyczy to co się w Polsce dzieje niż w USA. a polacy nie uczestniczą w misjach z amerykanami na irak itp?
Rekomendowane odpowiedzi