Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Plany wojenne USA...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polacy też rządowi nie ufają i tym się jakoś nie przejmujesz? Przecież chyba bardziej Cię dotyczy to co się w Polsce dzieje niż w USA.

Druga sprawa to nie szkoda Ci życia na przejmowanie się takimi rzeczami, jeszcze będziesz miał w życiu poważniejsze problemy więc lepiej cieszyć się życiem a nie tylko wszystko widzieć w czarnych barwach.

ja tam wolę być świadomy tego niż się oszukiwać że wszystko jest spoko

Jak Ci to w czymś pomaga to spoko.

Gdyby nie ufali to by PO drugi raz z rzędu nie wygrało wyborów... Nie widzę wszystkiego w czarnych barwach. Widzę lepsze jutro, ale nie tu...

BANK ŚWIATOWY jest organizacją amerykańską i wszystkie działania są skierowane dla dobra USA, a nie świata.

Gdyby nie było USA wszystkim by się lepiej żyło... Ciągłe ataki na suwerenne kraje, niszczenie kraju, później wprowadzenie amerykańskich firm, które mają odbudować kraj... i tak w kółko. Jakoś 40 lat Kadafi rządził w Libii i nikt się nie buntował, bo tam mieli wszystko. Darmową edukacje, służbę zdrowia itp. itd nie to co w POlsce, a teraz pier amerykanie to wszystko zniszczyli. Ropa, Ropa, Ropa... Jeszcze z 2 lata temu litr oleju Kujawskiego 4-5 zł, a teraz prawie 9 zł..., ale można pisać, mówić, ale Oni i tak swoje... :hi:. Niestety wszystko drożeje, tylko pensje stoją.

Opublikowano

http://www.joemonster.org/filmy/38636/Czego_dowiedzialem_sie_na_temat_Libii

Jeśli to w 100% prawda to ONZ chodzi tylko o rope.

To 100 % prawda. Byłem tam ponad 2 lata i wiem jak tam jest.

Nowe samochody 50% tańsze w porównaniu do Polski. Drogi równe jak stół. Dużo polskich firm je budowało.

Libijczycy są bardzo pozytywnie nastawienie do Polaków :hi:.

Mój tata jeździł po Libii Volvo S80 T6. Samochód miał 70 litrowy bak paliwa, a za pełny bak płacił 27 zł!!!

Teraz już wiecie Panowie dlaczego nienawidzę USA...

Opublikowano

Temat do zamknięcia bo znowu Politykować zaczynacie :decayed:

Opublikowano

jeżeli nienawidzisz usa to radzę wystąpić z oficjalnym pismem do odpowiednich władz, może zainterweniują w tej sprawie ...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jeżeli nienawidzisz usa to radzę wystąpić z oficjalnym pismem do odpowiednich władz, może zainterweniują w tej sprawie ...

:polew: :polew: :polew:

ale zabawne :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

nieprawdaż ...

Opublikowano

Kolego nie wiem czy wiesz ale wydarzenia w Hameryce wpływają na cały świat, cenami ropy nie reguluje chyba polska? Zobaczymy jak będzie bena za 6-7zł to będziesz grzał z buta wszędzie lub rowerem jeździł i wtedy sobie rozkminisz że chyba coś jest nie tak.

Polacy też rządowi nie ufają i tym się jakoś nie przejmujesz? Przecież chyba bardziej Cię dotyczy to co się w Polsce dzieje niż w USA.

:wallbash: a polacy nie uczestniczą w misjach z amerykanami na irak itp?

Poważnie :shocked: dobrze że mnie uświadomiłeś :gwizdanie:

Nadal nie wiem co mi to da że się będę tym przejmował i teorie spiskowe wymyślał.

Zapewniam Cię że paliwo i tak będzie po 6 zł i raczej tego nie zmienisz, ja wolę się zająć tym żeby mnie było na nie stać a nie tylko nażekać i winić wszystkich dookoła

Gdyby nie ufali to by PO drugi raz z rzędu nie wygrało wyborów...

Ale chyba połowa została w domu, a to też o czymś świadczy.

Widzę lepsze jutro, ale nie tu...

To co tu jeszcze robisz skoro Ci tak źle, przecież za granicą kasa leży na ulicy i jest jak w raju :gwizdanie:

Opublikowano

Kolego nie wiem czy wiesz ale wydarzenia w Hameryce wpływają na cały świat, cenami ropy nie reguluje chyba polska? Zobaczymy jak będzie bena za 6-7zł to będziesz grzał z buta wszędzie lub rowerem jeździł i wtedy sobie rozkminisz że chyba coś jest nie tak.

:wallbash: a polacy nie uczestniczą w misjach z amerykanami na irak itp?

Poważnie :shocked: dobrze że mnie uświadomiłeś :gwizdanie:

Nadal nie wiem co mi to da że się będę tym przejmował i teorie spiskowe wymyślał.

Zapewniam Cię że paliwo i tak będzie po 6 zł i raczej tego nie zmienisz, ja wolę się zająć tym żeby mnie było na nie stać a nie tylko nażekać i winić wszystkich dookoła

Gdyby nie ufali to by PO drugi raz z rzędu nie wygrało wyborów...

Ale chyba połowa została w domu, a to też o czymś świadczy.

Widzę lepsze jutro, ale nie tu...

To co tu jeszcze robisz skoro Ci tak źle, przecież za granicą kasa leży na ulicy i jest jak w raju :gwizdanie:

Pewnie brak wiary społeczeństwa spowodował, że coś można zmienić w kraju i pewnie dlatego tak mało osób zagłosowało...

Już niedługo :hi:.