wesoly1601 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Taki problem się pojawił że ikonka od świateł pozycyjnych i mijania mruga po włączeniu świateł :/ Pewnie jakieś problemy z żarówką, no ale jak się do tego włącznika najlepiej dostać? Jak wyjąć tą listwę w której on jest zamontowany?
szogun0 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Ustaw pokrętło w pozycji wyłączonych świateł. Popchnij pokrętło do przodu, przekręć w prawo i pociągnij do siebie. Wyciągniesz cały przełącznik.
wesoly1601 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Dzięki kolego! Dzisiaj to sprawdzę![br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 16:37 _________________________________________________sprawdziłem i faktycznie wychodzi ale jak się tam do żarówek dobrać?
boberek Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 powiem Ci ze sie raczej nie dobierzesz bo t są diody wiec pozsostaje wymiana przełącznika lub przyzwyczajenia sie ze nie śmieci albo mruga ja miałem podrapany swój i miałem to samo i zmieniałem na dobry a ten stary rozebrałem i nic ciekawego tam nie znalazłem to jest częsc jedno razowego uzytku jej juz sie nie naprawia
GRazny Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 powiem Ci ze sie raczej nie dobierzesz bo t są diody wiec pozsostaje wymiana przełącznika lub przyzwyczajenia sie ze nie śmieci albo mruga ...to jest częsc jedno razowego uzytku jej juz sie nie naprawia odgrzewam gdyby ktoś szukał http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wlacznik_swiatel_rozbiorka_naprawa_podswietlenia-t44931.0.html
Rekomendowane odpowiedzi