kamyk128 Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Witam Jak poznać czy xenony są fabryczne czy nie??? Bo w moim autku ( A4 TDI B6 2001r październik) jest możliwość ręcznego ustawienia świateł ( pokrentełko 0, 1, 2, 3) A wydaje mi sie że to powinno być automatycznie. Po włączeniu świateł nie poziomują sie a powinny :???: Pozdrawiam Adrian
Hugo Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 WitamJak poznać czy xenony są fabryczne czy nie??? Bo w moim autku ( A4 TDI B6 2001r październik) jest możliwość ręcznego ustawienia świateł ( pokrentełko 0, 1, 2, 3) A wydaje mi sie że to powinno być automatycznie. Po włączeniu świateł nie poziomują sie a powinny :???: Pozdrawiam Adrian Wystarczy sprawdzić kody wyposażenia dodatkowego.Ale tak jak mówisz , jak masz pokrętło do regulacji to w serii zapewne były soczewki
kamyk128 Opublikowano 9 Października 2006 Autor Opublikowano 9 Października 2006 A jak sprawdzić te kody wyposażenia gdzie one są i jak je czytać???
ono Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 http://igorweb.org/equidec/Default.aspx tu masz dekoder kodów a kody masz w kole zapasowym albo książce serwisowej
Hugo Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 A jak sprawdzić te kody wyposażenia gdzie one są i jak je czytać??? Na wklejce w książce serwisowej na okładce lub we wnęce koła zapasowego http://igorweb.org/equidec/Default.aspx
Gość Rav Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 A jak sprawdzić te kody wyposażenia gdzie one są i jak je czytać??? Na wklejce w książce serwisowej na okładce lub we wnęce koła zapasowego http://igorweb.org/equidec/Default.aspx u mnie wyskoczyło coś takiego,czy moze mi ktos cos o tym powiedziec: X0A = national sales program Germany B0A = component parts set without country-specific design requirement C0V = steel wheels 6J x 15 offset 45 (five-hole) G0C = 5-speed manual transmission H6S = tires 195/65 R 15 V J0R = battery 380 A (80 Ah) M6N = 4-cylinder turbo diesel engine 1.9 L/81 kW TDIwith MVEG 2, base engine is T1R Q1A = standard front seats 0JZ = without determination of weight categoryfor front axle 1AC = anti-lock brake system (ABS) 1G2 = steel spare wheel with original equipment tires 2PG = steering wheel 5RQ = outer right rear view mirror: convex 5SL = outer left rear view mirror: non-spherical T1R = components for, base engine, unit 028.R 0YZ = without determination of weight categoryfor rear axle 3S0 = without roof rails/roof load rack 4UE = airbag for driver and front seat passenger 0G1 = gearshift lever 8AD = radio "gamma" 8GL = alternator 120A 8RN = eight speakers (active) 1LB = disc brakes, front 3FA = without roof insert (standard roof) 1BA = standard suspension/shock absorption [ Dodano: 2006-10-09, 22:36 ] jeszcze jedno,czy w ksiązce serwisowej jak jest zaznaczona wymiana rozrzadu?
Gość Murzyn Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 jeszcze jedno,czy w ksiązce serwisowej jak jest zaznaczona wymiana rozrzadu? u mnie nie bylo...dopiero z wydrukow z aso sie dowiedzialem
spanky Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 jeszcze jedno,czy w ksiązce serwisowej jak jest zaznaczona wymiana rozrzadu? u mnie jest zaznaczone ..... po 85 tys km i po 162 tys km .... :twisted: dla ułatwienia : Wymiana paska rozrządu = "Zahnriemenwechsel" Pasek rozrządu został wymieniony = "Der Zahnriemen wurde gewechselt"
adadur Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 jeszcze jedno,czy w ksiązce serwisowej jak jest zaznaczona wymiana rozrzadu? u mnie nie bylo...dopiero z wydrukow z aso sie dowiedzialem Za taką usługę się placi? Czy muszę pokazywac dokumenty samochodu czy może ktoś dla mnie załatwić wydruki o chistorii auta?
Gość Murzyn Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 musisz podac nr nadwozia i tyle. ja dostalem to za free
Rekomendowane odpowiedzi