Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziś K03s, niedługo mutant BV5S+/K03S :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To akurat prawda :)

Opublikowano
  • Autor
Owszem, jak wszystko było cacy. Teraz nie warto nawet tego robic, moze ze 120kM będzie. :facepalm:

Zdjęć zadnych nie robiłem, a żałuje bo moglem zrobic zdjęcie Twojego psa.

Ponoc zwierzę upodabnia się do swojego właściciela. ...

:bag::bag::bag::bag::bag:

chodziło mi o fotki z kapliczek przydroznych, matkiboskiej fotoraderowskiej :) a mój czarny gremlins to bardzo oddane i przyjazne zwierzątko :) to jego pani go "odciążyła" z psiowej dumy a nie ja :)

Opublikowano

Dev zdradz co bedziesz robil w aucie :) bo zalozenie turbo raczej sam sobie ogarniasz :D

Pogadałes z Jarkiem na temat jednomasu do 6gang ? Mialem wczoraj dzwonic Ci przypomniec ale d*pa..

Opublikowano
Owszem, jak wszystko było cacy. Teraz nie warto nawet tego robic, moze ze 120kM będzie. :facepalm:

Zdjęć zadnych nie robiłem, a żałuje bo moglem zrobic zdjęcie Twojego psa.

Ponoc zwierzę upodabnia się do swojego właściciela. ...

:bag::bag::bag::bag::bag:

chodziło mi o fotki z kapliczek przydroznych, matkiboskiej fotoraderowskiej :) a mój czarny gremlins to bardzo oddane i przyjazne zwierzątko :) to jego pani go "odciążyła" z psiowej dumy a nie ja :)

Czas pokaże :facepalm:

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

Dev zdradz co bedziesz robil w aucie :) bo zalozenie turbo raczej sam sobie ogarniasz :D

Pogadałes z Jarkiem na temat jednomasu do 6gang ? Mialem wczoraj dzwonic Ci przypomniec ale d*pa..

Zapomnialem :facepalm:

Opublikowano

Panie jakie update ?:) kiedy beda jakieś logunie z tych dmuchawek na kole 2080? Pytam bo turbo które kupiłem od Twojego ziomka juz sie wysrało :facepalm: i myśle czy nie isc krok dalej.. ;)

ile by mnie kosztowało coś na kształt czerwonej hemoroidy ? :)

Opublikowano
  • Autor
Panie jakie update ?:) kiedy beda jakieś logunie z tych dmuchawek na kole 2080? Pytam bo turbo które kupiłem od Twojego ziomka juz sie wysrało :facepalm: i myśle czy nie isc krok dalej.. ;)

ile by mnie kosztowało coś na kształt czerwonej hemoroidy ? :)

imho wyslij mi ta suszarke jak możesz, bo jeśli w srodku znajde to co mysle, to ktoś bedzie miał upierdolony łeb przy samej d*pie za ten numer. Jeśli tak bedzie, odesle ci moją K03s za friko, tą co teraz u mnie jeżdziła i zobaczysz ile ona warta, a ta pójdzie do reklamacji.

Opublikowano

Zadzwonie do Ciebie w piątek pogadamy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie McGiver? wiara pragnie otrzymac wyniki strojenia na hemoroidach (i innych hybrydach)

Opublikowano
Panie McGiver? wiara pragnie otrzymac wyniki strojenia na hemoroidach (i innych hybrydach)

:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Roman strojonko mojej czerwonej hemoroidzie zależy tylko od jednej osoby :) jak będzie miała czas i checi bedziemy modzić, narazie powiedzmy że suszarka sie układa :) jak bedą wyniki, bedziecie wiedzieć pierwsi,nie martwcie się :) ja narazie pokonczyłem roboty które stały już ponad 3 tygodnie w kolejce :) Teraz mam sharana na 3 dni zabawy, silnik ADR na 4 gaźnikach od YAMAHY ThunderAce musze wbudowac w łódź milicyjną zamiast motora poloneza, S6 C4 V8 mam do ogarnięcia równolehgle, i całą kupe innych robotek, że nie wspomne o modzie na K04-015 jakbyś nie wiedział komu :) i Deviego A4 czeka na kolejny wjazd na warsztat,bo tam bedzie tysz grubo :)

Opublikowano

aaaaaaaaaa własnie..... jak tam moja ruina ?

bo już zapomniałem że w ogóle ją mam :facepalm:

Opublikowano

juz jest pewnie za litewska granica :grin:

Opublikowano

chyba za białoruską :polew:

Opublikowano

na białorusi nikt by nie chciał takiego trupa :grin:

Opublikowano

fakt, zapomniałem :facepalm:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:kox::banan::dancing:
Opublikowano
  • Autor
aaaaaaaaaa własnie..... jak tam moja ruina ?

bo już zapomniałem że w ogóle ją mam :facepalm:

bedzie jeżdzić, na razie faze hybrydy łan stejdż chce jeszcze wiekszy zrobić w wersji P&P i chyba sie uda :D

qrna 80% małolatów z osiedla juz sie mnie pytało czy ona do sprzedania :) jak powiedziałem że to ma 400KM i ponad 500Nm to fotki se cykali przy niej :)

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

pakuj tomik stera od AGU co by latwiej bylo wystroic to dziadostwo

Opublikowano

taaaaa..... pakuj, jak odbiorę pudło to dopiero będę działał

kilka miniut temu Roman_tyk pisał mi smsa z zapytaniem czy juz wtryski załozyłem :grin:

to co ? mam go na razie u siebie zostawić ?