nastradamus Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam Mam do wymiany jeden palnik, który przerywa na wybojach, podobno palniki były wymieniane w zeszłym roku na jesieni w serwisie na nowe oryginalne :gwizdanie: i teraz moje pytanie, znacie się na oznaczeniach to napiszcie czy są to podróby, czy oryginały, i czy muszę wymieniać obydwa czy tylko jeden ze względu na roczny przebieg... i jakie kupić, bo jak zajrzałem na allegro to istna tam dżungla "oryginalnych" palników... pozdrówka Adam
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Wymien dwa zarniki Ale sprawdz czy rzeczywiscie to zarnik pada a nie przetwornica . Zamien z lewej strony na prawo to wtedy bedzie wiadomo co pada
nastradamus Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 na 100% żarnik walnięty bo robiłem już przekładkę między lampami...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Zawsze powinno sie wymieniac parami zarniki. Jezeli chodzi o pewne napisz na forum do np. TOM77 , Waski
Rekomendowane odpowiedzi