Johanus Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Objawy: Jadac cos stuknelo...skrecilem jeszcze na skrzyzowaniu i wspomaganie bylo...po przejechaniu jakis 10 metrow -brak wspomagania...Cały czas ponadto pali się kontrolka ładowania. nadmieniam, iż 2 dni temu wymieniono mi wszystkie paski lacznie z paskiem alternatora...czy moze miec to zwiazek? Co moglo sie zepsuc?pomóżcie proszę.DZIEKUJĘ.[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 19:34 _________________________________________________i jeszcze jedno- czy pasek alternatora jest odsloniety czy powinna byc jakas oslona?Jesli powinna byc to mi magicy z bosch serwis nie zalozyli...[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 19:56 _________________________________________________Nadmienie, iz dzwonilem przed chwilka do znajomego mechanika-mowi ze na 99% poszedl pasek alternatora.Jutro to sprawdzę- dzis nie mam juz możliwości, ale ciekawi mnie nadal fakt czy przedmiotowy pasek winien miec oslone.
krzysiek23 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 oslony niema wszystkie paski procz rozrzadu sa widoczne,co do altelnatora to spr.regul.napiecia,lub przy wymianie ktorychs paskow uszkodz.kabelki od alternatora,sprawdz napiecie ladowania[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 20:24 _________________________________________________moze pompa siada sprawdz stan plynu od wspomy...
Johanus Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 ale gdyby pompa wspomagania siadala rownież palila by sie kontrolka ladowania?
janusz124 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 witaj nie pisałeś czy pasek od alternatora jest fizycznie w aucie- sprawdzenie tego nie wymaga dużo czasu-może pękł (nowy nieznaczy, że nie może pęknąć)
Johanus Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 no właśnie okazalo się że pasek jest w strzępach- pocięty wzdłuż...
Rekomendowane odpowiedzi