Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Komentarz na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może, czy idzie jakoś dodać komentarz do aukcji która została przeniesiona do archiwum?

Opublikowano

Nie da rady.

Opublikowano

Jeśli chcesz skomentować starszą transakcję, możesz skorzystać z dwu możliwości:

odnaleźć automatyczne powiadomienie e-mail, informujące o dokonanym zakupie lub sprzedaży przedmiotu; kliknij w znajdujący się w nim link Po zakończeniu transakcji warto wystawić Kontrahentowi odpowiedni komentarz

lub

wejść do zakładki Moje Allegro > Moje konto > Komentarze: Wystaw i kliknąć w link Wystaw komentarz do innych transakcji; w tym wypadku musisz znać numer przedmiotu i nazwę kontrahenta.

Opublikowano

Można. Jest dokładnie jak pisze Hugo. Ostatnio robiłem porządek w swojej skrzynce mailowej i natrafiłem na e-mail od allegro. Aukcja była już w archiwum , ale dzięki temu e-mailowi wystawiłem komentarz.

Opublikowano

Dzięki, bardzo mi to pomogło.

Opublikowano

a z frajerem, który nie chcę mi wystawić komentarza to nic nie da się zrobić :kwasny: prawda ??

Opublikowano

a z frajerem, który nie chcę mi wystawić komentarza to nic nie da się zrobić :kwasny: prawda ??

prawda, kiedys zadałem takie pytanie do allegro i powiedzieli ze nic nie moga zrobic

Opublikowano

Poczekaj trochę ja sam wystawiam nieraz komentarze po miesiącu lub dwóch bo nie mam na to czasu, kiedyś koleś wejdzie na konto na allegro i napewno coś napisze.

Opublikowano

czekam już dwa miesiące :gwizdanie: a koleś wszystkim wystawia, bo go sprawdzam, kilka meili już wysłałem, ale w porządku nie mam jakiegoś większego parcia, odpuszczę, tylko jeżeli jesteś ok. to i od sprzedawcy tego samego wymagasz, a wystawić komentarz to kilka sekund roboty, bo i tak koleś grupowo to robi, tylko ten zlew po monitach mnie trochę :kwasny:

Opublikowano

Ostatnio to norma wśród sprzedawców, że nie wystawiają. Chyba z 10 aukcji, na których coś kupiłem może z 3 komentarze dostałem w zamian. :disgust:

Opublikowano

Ostatnio to norma wśród sprzedawców, że nie wystawiają. Chyba z 10 aukcji, na których coś kupiłem może z 3 komentarze dostałem w zamian. :disgust:

Bo dajesz pozytywy :tongue4:

Opublikowano

Bo dajesz pozytywy :tongue4:

:good:. Jak by dostali "negatywa" to by się dopiero zaczęło... :przebiegly:

Sam mam konto na allegro i nie zawsze sprzedawca wystawi komentarz. Nie kiedy trzeba trochę poczekać, a nie kiedy w ogóle nie wystawiają komentarzy... :gwizdanie: