Norbi Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Jak w temacie autko po mocnym upalaniu łapie tryb awaryjny. Wymianie uległy coolery na większe od RS4, czy w takim przypadku jest potrzebna korekta softu(za mało paliwa)? Dodam,że łądowanie w piku doszło do 1.3 bara na 4 biegu(poprzednio1.2) I jeszcze jedno pytanko. Po wymianie IC słyszalny jest dość głośno "świst" powietrza jakby była nieszczelność w układzie dolotowym, ciśnienie trzyma więc co to może być?
lukaszr Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Niech poziek podłączy dzisiaj VAGa, sprawdzi błędy, może niech rzuci okiem na podstawowe parametry - on wie które. Może coś z tego będzie wiadomo. Ale to dziwne, że tak zaczęło się dziać. Może jak chłopaki coś robili to coś nie tak poskładali - może gdzieś jakie nieszczelności są czy coś. Może źle podłączyli układ sterowania (podciśnienia) turbin.
spanky Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 jak dla mnie to gdzies ucieka powietrze ....
digi_g Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Norbi tak to jest jak się kombinuje za dużo . Żartowałem. A tak na poważnie masz wskaźniki do turbo u siebie? Skąd wiesz ile ładuje?
poziek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ma wskaźnik Musisz Norbiasty na spota podjechac ale na sam początek to telefon do chłopaków co skladali auto. Takiego auta nie powinni byli oddać...
Norbi Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Już wszystko gra. Była nieszczelność przy lewym coolerze. Zbyt słaba rura łącząca puchła i się wysuwała spod cybantu. teraz 1.3, nawet 1.4 bara w piku i autko naprawde rwie :>
poziek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 To dobrze - grunt to mieć godnego przeciwnika a nie jakieś tam padlinki...
digi_g Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi , spróbuj się pomierzyć na G-tech, ile masz teraz do 100km/h? Niedługo spróbujemy stanąć na kresce z Maćkiem ( RS Blau), chce sprawdzić ile mi odejdzie, będę miał porównanie myślę i do Ciebie.
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Wpadajcie do mnie i stajemy trzema eSami na kresce :th:
Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 digi_g, wybierz sie na zmiane softu... poki co.
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 digi_g, wybierz sie na zmiane softu... poki co. Koniecznie!!!
Rekomendowane odpowiedzi