zombek7 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 witam, dorabiam sobie pakiet oświetlenia tzn, oświetlenie pod nogami przód,tył i oświetlenie pod drzwiami po ich otwarciu. Wszystko elegancko mam poprowadzone tylko nie wiem gdzie mam się z tym wpiąć? wpiąłem się w bezpiecznik od lampki na suficie ale świeci się cały czas. macie jakiś pomysł? gdybym wiedział gdzie idzie kabel od tej lampki sufitowej. A i w drzwiach montowane są normalne wyłączniki stycznikowe czy jakieś czujniki sterowane modułem komfortu?
fiskuzz139 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Ja w poprzednim aucie wpiołem się w gniazdo zapalniczki:D
zombek7 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 I co Ci to dało? oświetlało Ci się jak ktoś otworzył drzwi, bądź jak włączyłeś ręcznie lampkę sufitową?
CZIKITA Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 NA portalu elektroda pl spotkałem się kiedyś z tym problemem poszukaj powinno tam być ładnie wszystko opisane
damian12759 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 witam, wszystko jest tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158985.0 dokładnie opisane co i jak wystarczyło użyć opcji
zombek7 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Dzięki bardzo, szukałem ale nie mogłem znaleźć.
Rekomendowane odpowiedzi