Fazii Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Jadąc z pracy do domu w szybę trzasnął chyba jakiś kamyk i teraz mam na szybie odprysk. Słyszałem że jest możliwość naprawy tego bez konieczności wymiany szyby. Czy zna ktoś może jakąś firmę albo warsztat znajdujący się w okolicach NOWEGO TOMYŚLA, który zajmuję się takimi naprawami? I pytanie na ile trwała jest taka naprawa?
adrianus Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 co tam za zaklad w okolicach nowego tomysla jest to nie wiem, ale wczoraj pytalem sie o taka usluge w nordglassie w olsztynie to wyglada to tak. uszkodzenie nie moze byc wieksze jak powierzchnia monety 5pln i w obrebie 10cm od krawedzi szyby. kosztuje to 140pln. a daja gwarancje chyba na 6 lat
Filutek Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Miałem takie coś robione w Oplu jeden odprysk był duży i już było trochę brudu w nim ale zrobili jedynie jak się przyjrzałeś z bliska widziałeś minimalna kropkę w szybie. W Audi jak mi robili pękła im szyba niestety.
marwyk Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 W firmie JAAN jest masa oddziałów w całej Polsce naprawiają z dożywotnią pisemną gwarancją - jeśli szyba poleci od tego miejsca dalej to wymiana na ich koszt na nową
Rekomendowane odpowiedzi