Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

koledzy przecież zawsze macie przy normalnym obnizeniu tzn nie gwintem przód wyzej stoi. U mnie amorki są w bardzo dobrym stanie bo maja po 74%[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:22_________________________________________________No i mamy kolejnego bardzo przyjemnego dla oka moda czyli została wymieniona podsufitka na czarną :kox: :kox: Najbardziej co cieszy mnie w tym modzie to to ze zrobiłem go sam :) co prawda trfało to 6:30 h no ale czego nie robi się dla autka :naughty: . Przy okazji do tego doszedł taki drobny modzik tzn w przedniej lampce są dwie diodki które oświecają drążek skrzyni biegów :)

-czarna podsufitka-------->

854b4ba28ef0cd72m.jpgb777cd3ddc37f7bbm.jpg8e2a42b96581a067m.jpg

a7728271962eafafm.jpgbfdba9811545bae6m.jpg

-pakiet oświetlenia drążka(troszke liche zdjęcie wybaczcie)------->

98b90bb6633fced2m.jpg

Opublikowano
  • Autor

no do tego właśnie dążyłem :) ale nie będzie full black edition bo chce alu szczotkowane sobie wsadzić :naughty: no i pedały będą od rs4

Opublikowano

no do tego właśnie dążyłem :) ale nie będzie full black edition bo chce alu szczotkowane sobie wsadzić :naughty: no i pedały będą od rs4

Mógłbyś pokazać jak one wyglądają ?

Opublikowano

za liche zdjecie nie wybaczymy :))

Opublikowano
  • Autor

Mógłbyś pokazać jak one wyglądają ?

kolego ale o co pytasz??? te listwy chcesz zobaczyć[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:13_________________________________________________

za liche zdjecie nie wybaczymy :))

ty lepiej nie pyskuj tylko pochwal się nowym nabytkiem :) bo jest za***ista sztuka :decayed:

Opublikowano

koledzy przecież zawsze macie przy normalnym obnizeniu tzn nie gwintem przód wyzej stoi. U mnie amorki są w bardzo dobrym stanie bo maja po 74%[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:22_________________________________________________No i mamy kolejnego bardzo przyjemnego dla oka moda czyli została wymieniona podsufitka na czarną :kox: :kox: Najbardziej co cieszy mnie w tym modzie to to ze zrobiłem go sam :) co prawda trfało to 6:30 h no ale czego nie robi się dla autka :naughty: . Przy okazji do tego doszedł taki drobny modzik tzn w przedniej lampce są dwie diodki które oświecają drążek skrzyni biegów :)

-czarna podsufitka-------->

854b4ba28ef0cd72m.jpgb777cd3ddc37f7bbm.jpg8e2a42b96581a067m.jpg

a7728271962eafafm.jpgbfdba9811545bae6m.jpg

-pakiet oświetlenia drążka(troszke liche zdjęcie wybaczcie)------->

98b90bb6633fced2m.jpg

dobry mod :good:

ja to chyba zrobie ale w czarnej alkantrze

co do tego obnizenia to ja np nie mam wyzej przodu :) no ale musialem dac z przodu sprezyny -50 a z tylu - 30,jak ktos daje springio 30/30 zawsze daje to taki efekt ze przod jest wyzej :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

dobry mod :good:

ja to chyba zrobie ale w czarnej alkantrze

co do tego obnizenia to ja np nie mam wyzej przodu :) no ale musialem dac z przodu sprezyny -50 a z tylu - 30,jak ktos daje springio 30/30 zawsze daje to taki efekt ze przod jest wyzej :thumbdown:

mi to nie przeszkadza ważne że zaje.... się trzyma :) a co do moda to też planowałem w alcantarze ale ori alcantara bardzo droga a te inne podobno płowieja

Opublikowano

znaczy co z czasem kolor traca?? :mysli: ja tez nie myslalem o ori

Opublikowano
  • Autor

znaczy co z czasem kolor traca?? :mysli: ja tez nie myslalem o ori

materiał się troszke psuje matowieje i taki twardy się robi

Opublikowano

Mod na wielki plus :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze dziś doszedł mały mod :) wymieniłem żarówki w podsufitce na ledowe teraz dość przyjemnie to wygląda tylko jeszcze musze gdzieś dorwać takie żeby wsadzić nad tylnią kanapą ale przednie i w bagażniku wymienione

55a5d5430ede4cd4m.jpgd9c0e5283260de67m.jpg0e428204793d0629m.jpg

Opublikowano

piękna sztuka :naughty:

zacne mody graty :cool1:

chodź podświetlenie gałki zmiany biegów jakoś do mnie nie przemawia ( kwestia gustu ;) )

pozdr

Opublikowano
  • Autor

chodź podświetlenie gałki zmiany biegów jakoś do mnie nie przemawia ( kwestia gustu ;) )

czemu tak mówisz moim zdaniem fajny bajer

Opublikowano

ehh wiesz jakoś to do mnie nie przemawia - każdy ma swój styl ;)

ale nie powiem pomysł nie jest zły

koniec ot

ledy w podsufitce drobna zmiana a nieźle wygląda :mysli: muszę u siebie wymienić

ciekawy temat z pewnością będę tu zaglądać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

koniec ot

ledy w podsufitce drobna zmiana a nieźle wygląda :mysli: muszę u siebie wymienić

hehe dzięki wielki coś napewno się dzieje przy autku :) a co do ledów w podsufitce to moim zdaniem tylko pasują do czarnej bo przy jasnej chyba nie było by takiego efektu

Opublikowano

koniec ot

Koleżanko musiałabyś to zobaczyć na żywo ;) to się nie rzuca w ogóle w oczy i tak na prawdę daje jedynie delikatną poświatę na drążek , Kolega zrobił fotkę po prostu podkładając rękę pod same diody

dla mnie + dużo się tu dzieje ;) listwy i rnse :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

powiedz mi co do tych ledow w podsufitce to jakiej one sa wielkosci mowie o wszytkich lacznie tymi z przedniej strony oraz tylnie lampki sa one dlugosciowo 31mm czy 36mm czy 42mm

Opublikowano
  • Autor

Seves tak jak mówisz musiała by to koleżanka zobaczyć na własne oczka :) :) z listewkami coś musze powoli działaś a nad RNS-E już pracuje powoli :) to jest bajer kosmos już sie na tego moda nie moge doczekać :kox:

Michail5566 te w tej ostatniej lampce w bagażniku są inne tzn krótsze od tych z przedniej lampki a te w środkowej i szperacze są jednakowe wymiarów nie znam ale to jest to samo co ori ja zrobiłem tak ze wyjąłem te ori zaszedłem z nimi do sklepu i sprzedawca mi już dobrał :) jeszcze musze te tylnie dorwać takie zeby swieciły w dół a nie do przodu

Opublikowano

spko ja mam takie cos to kupienia i wlasnie dlatego pytam http://allegro.pl/led-zarowka-rurkowa-31mm-super-flux-oryginal-ss-i1922297643.html oprocz tej jest jeszcze 36mm i 42mm dla tego pytam bo nie wiem gdzie to mozna kupic na miescie wiesz