fantowski Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 rob program to podstawa a z ta rozmazana fota dawaj do kalendarza programik bedzie juz niedlugo a co do kalendarza to nie mam szczescia moje fotki nie przechodza:wink: ja mam statyw Pablo dzisiaj będę wiedział co z sobotą ty masz statyw i bardzo dobry aparat no to jak tylko cos bedziesz wiedzial dawaj znac bo takiego ziomka nie moze zabraknac 50% że jadę.. podeślij mi więcej informacji...
pablo_ua4 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 fantowski poszlo PW:wink: No i Panowie musze sie pochawlic ze sprzeglo i dwumasik juz zamontowane az sie lepiej na nowym smiga
seves Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 dzięki za spota PS fajna ta Twoja furka
H4mm3R Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Fajna tylko gleba i recaro by się przydało
pablo_ua4 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 dzięki za spota PS fajna ta Twoja furka dzieki wielki i dzieki za dipa ---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Fajna tylko gleba i recaro by się przydało Hammer ty to potrafisz czlowieka dobic:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Fajna tylko gleba i recaro by się przydało Hammer ty to potrafisz czlowieka dobic:facepalm: Nie jest lekko ale jaja muszą być
pablo_ua4 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Fajna tylko gleba i recaro by się przydało Hammer ty to potrafisz czlowieka dobic:facepalm: Nie jest lekko ale jaja muszą być ale pamietaj ze moja propozycja caly czas aktualna
H4mm3R Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Fajna tylko gleba i recaro by się przydało Hammer ty to potrafisz czlowieka dobic:facepalm: Nie jest lekko ale jaja muszą być ale pamietaj ze moja propozycja caly czas aktualna Muszę się z tym przespać
fantowski Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Panowie właśnie siedzę nad zdjęciami, przesortowane, teraz tylko muszę rejestrację pozakrywać i jak wyrobie się przed nalotem znajomych to wrzucę jeszcze dziś link, z którego sobie ściągniecie zdjęcia z wczorajszego spotkania H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło
pablo_ua4 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Panowie właśnie siedzę nad zdjęciami, przesortowane, teraz tylko muszę rejestrację pozakrywać i jak wyrobie się przed nalotem znajomych to wrzucę jeszcze dziś link, z którego sobie ściągniecie zdjęcia z wczorajszego spotkania H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło no dawaj dawaj fantowski ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Muszę się z tym przespać spoko daje ci czas
H4mm3R Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło Do następnego kupuj B7 i rezaj wzór do naśladowania już masz
pablo_ua4 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Opublikowano 17 Września 2012 H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło Do następnego kupuj B7 i rezaj wzór do naśladowania już masz nastepna przesiadka jak cos to na B8 i wtedy to ty bedziesz mial wzor do nasladowania
H4mm3R Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło Do następnego kupuj B7 i rezaj wzór do naśladowania już masz nastepna przesiadka jak cos to na B8 i wtedy to ty bedziesz mial wzor do nasladowania spoko zobaczymy, bo ja już też się do B8 przymierzam:decayed:
Wąski Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło Do następnego kupuj B7 i rezaj wzór do naśladowania już masz nastepna przesiadka jak cos to na B8 i wtedy to ty bedziesz mial wzor do nasladowania spoko zobaczymy, bo ja już też się do B8 przymierzam:decayed: kto bogatemu zabroni :naughty: ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Panowie właśnie siedzę nad zdjęciami, przesortowane, teraz tylko muszę rejestrację pozakrywać i jak wyrobie się przed nalotem znajomych to wrzucę jeszcze dziś link, z którego sobie ściągniecie zdjęcia z wczorajszego spotkania H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło a mówił że moje najładniejsze
pablo_ua4 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Opublikowano 17 Września 2012 fantowski sciemnia zawsze ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- a nie moje A5? co jedrek chcesz mi sprzedac A5 czy mam cie nasladowac??
fantowski Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło Do następnego kupuj B7 i rezaj wzór do naśladowania już masz nastepna przesiadka jak cos to na B8 i wtedy to ty bedziesz mial wzor do nasladowania spoko zobaczymy, bo ja już też się do B8 przymierzam:decayed: kto bogatemu zabroni :naughty: ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Panowie właśnie siedzę nad zdjęciami, przesortowane, teraz tylko muszę rejestrację pozakrywać i jak wyrobie się przed nalotem znajomych to wrzucę jeszcze dziś link, z którego sobie ściągniecie zdjęcia z wczorajszego spotkania H4mm3R miło było poznać ale przez Ciebie nie mogłem zasnąć tzn przez Twoje wozidło a mówił że moje najładniejsze bo racja Twoje najładniejsze Wąski PW poszło
jedrekx Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 za 3 lata będę chciał Ci je sprzedać
Rekomendowane odpowiedzi