pablo_ua4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 zalało cie?? Jak masz jakies wiaderka to damy rade
marcin_o23 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 hehehe, no niestety skutki ulewnych deszczy, woda się ciągle pompuje ale jeszcze podchodzi
pablo_ua4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 hehehe, no niestety skutki ulewnych deszczy, woda się ciągle pompuje ale jeszcze podchodzi przej... sprawa masakra ostatnio byla mnie kiedys na wiosce kolo miechowa zastala powodz to musialem 4h stac zeby nie utopic auta masakra byla
Gość Edyta Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie mam zamiaru montowac jedynie nad czym sie zastanawiam to nad samopoziomem bo to jest przydatne a ty masz przerabiane bixy czy normalne? soczewki z b8 a tak bez zmian
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Nowy modzik dokladka od cupry A za niedlugo wpada bardzo za***isty modzik :banan:juz sie doczekac nie moge oczywiscie
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 oczywiscie dziekuje Marcinie za montaz no i za to co ma byc zamontowane dopiero
marcin_o23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 teraz musze u siebie dokładkę poprawić
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 teraz musze u siebie dokładkę poprawić ale po co jak tez za***iście wyglada ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ---------- fajna pasażerka fajna bo moja nie :decayed:
Armi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Super avant:slina: Twoja B5 też była niezła:thumbup1:
fantowski Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajnie tylko jak teraz posadzisz to obyś jej tylko nie urwał ale mam nadzieję, że większej gleby niż ja to mieć nie będziesz
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajnie tylko jak teraz posadzisz to obyś jej tylko nie urwał ale mam nadzieję, że większej gleby niż ja to mieć nie będziesz nie no fanta spokojnie ty przegiąłeś tak ze nie martw sie Ciebie nie przebije:wink: ale ale bedzie grubo:decayed: ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- Super avant:slina:Twoja B5 też była niezła:thumbup1: Dziekuje milo slyszec a co do B5 to krzysztof do tej pory jezdzi i jest wpelni zadowolony
mastapi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 witaj ,furka elegancka wiec życze najlepszego he he . a tak na marginesie napisz jak usunac ten klej co zostaje po zdjęciu znaczków z tylnej klapy , bo poprzedni własciciel zostawił znaczek s4 na 1.9 i chcę to wywalic. aha jeszcze jedno czy z wymianą gumki w pilocie są jakies perturbację czy p&p ? pozdrawiam z opola
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 fajnie tylko jak teraz posadzisz to obyś jej tylko nie urwał ale mam nadzieję, że większej gleby niż ja to mieć nie będziesz On nie ale ja mam
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 witaj ,furka elegancka wiec życze najlepszego he he . a tak na marginesie napisz jak usunac ten klej co zostaje po zdjęciu znaczków z tylnej klapy , bo poprzedni własciciel zostawił znaczek s4 na 1.9 i chcę to wywalic. aha jeszcze jedno czy z wymianą gumki w pilocie są jakies perturbację czy p&p ? pozdrawiam z opola ten klej usunąłem pasta K2 ani sladu nie zostalo po napisach a co do gumki nie ma problemu wymiana jest P&P:wink: ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- fajnie tylko jak teraz posadzisz to obyś jej tylko nie urwał ale mam nadzieję, że większej gleby niż ja to mieć nie będziesz On nie ale ja mam moze kiedys i ja was zawstydze:decayed:
mastapi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 daj znac jaki to konkretnie preparat od k2:hi: ile mam czasu na przekładkę tej gumki zanim coś się rozkoduje?
fantowski Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 fajnie tylko jak teraz posadzisz to obyś jej tylko nie urwał ale mam nadzieję, że większej gleby niż ja to mieć nie będziesz On nie ale ja mam gdybym latał tylko po tych ścieżkach co Ty to mógłbym legać jeszcze niżej ale w przypadku krakowskich dróg i zacnych kolein nie ma opcji ale i tak przecież chyba nie jest źle? (aczkolwiek wiem, że i tak powiesz koza:tongue4:) w sumie to sam tak uważam
pablo_ua4 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 fantowski a dzieki komu kupilem to co kupilem?? Tzn co mnie sklonilo??
fantowski Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 fantowski a dzieki komu kupilem to co kupilem?? Tzn co mnie sklonilo?? :decayed: na kolana gamoniu
Rekomendowane odpowiedzi