slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Witam Jak w temacie proszę o analize Z góry dziekuje
lukaszr Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Sławek, zrobiłbyś jeszcze 007, bo jak patrzę na 000, poz. 7 to jakbyś go trochę niedogrzał przy robieniu logów (aczkolwiek wiem, że termostat jest sprawny, bo był niedawno wymieniany i sam sprawdzałem, że trzyma temperaturę). Poza tym mogłeś zrobić jeszcze 004 BS oraz 013, 014, 018 STAT.
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Lukaszu logi robilismy tak na szybko bo nie bylo wiele czasu takze tylko tyle ich jest a niedogrzany faktycznie mogł być bo stał z godzinke bez ruchu...
lukaszr Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Lukaszu logi robilismy tak na szybko bo nie bylo wiele czasu takze tylko tyle ich jest a niedogrzany faktycznie mogł być bo stał z godzinke bez ruchu... Tak też mi się wydawało - PAMIĘTAJ, LOGI ROBI SIĘ NA ROZGRZANYM SILNIKU ! To podstawa do tego żeby wyszły miarodajne.
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Tak też mi się wydawało - PAMIĘTAJ, LOGI ROBI SIĘ NA ROZGRZANYM SILNIKU ! To podstawa do tego żeby wyszły miarodajne. No teraz juz bede pamietał Przed logami przejade sie po miescie
miro_x Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Slaweq będzie okazja zrobimy kompletne logi.
Rekomendowane odpowiedzi