Toma Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 jak w temacie , może banalne ale nie idzie łatwo (na silę) nie chce czegoś polamać
Gość Michał Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Na krawędzi w dolnej czesci masz wycięcie,wkładasz cienki srubokret i zdejmujesz,ostroznie nie idzie lekko Pociesze Cię-jesli pęknie koszt nowej w ASO ok 40 zł :> ,niedawno zmieniałem u siebie bo miałem wyszczerbiona.
lukaszek13ns Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 musisz delikatnie podwadzac, az wyjdzie sama nic na sile bo zatrzaski połamiesz. I puzniej bedzie ci odstawac.
Toma Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 ok tak myślałem bo to jedyne miejsce z wycięciem , spróbuje jutro, dzięki
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja metodą prób i błędów wyłamałem jeden zatrzask Teraz sie nauczyłem . :>
marinero Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 masz podciecie od spodu i w srodku dwa zatrzaski - musisz sie pobawic powinno puscic!!
Toma Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 ok poszło bez problemów były 2 zatrzaski 3 był już załatwiony przez kogoś wcześniej , wymieniłem bezpiecznik od zapalniczki i dziwna sprawa klimatronik pokazuje mi temperature w farenhaitach.
Klima Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 w temacie z kodami klimatronika pisze jak zmienic na C
marinero Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 zdaje sie przycisk recyrkulacji i + temperaturowy przytrzymany przez dluzsza chwile to zmienia - sprawdz w kodach klimatronika!!
Rekomendowane odpowiedzi