Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Łukasz ale kucanie też jest :decayed:

Ogólnie w Multi grałem u sąsiada i to co te wariaty wyprawiają to masakra nie masz chwili czasu na skradanie chyba że masz wyczajoną miejscówkę :evil:

To nie jest Stalker :D

Kumpel mi na gadalcu opisał akcję z multi :decayed:

"Jadę z typem czołgiem, przeciwko nam wyjezdza 2gi czołg, zaczynają się napieerdalać :> a ja bylem strzelcem z karabinem na wieży, wysiadłem z czołgu, wyjałem bazooke i napierdaalam z moim kolega w ten czołg, i kolesia rozjebalismyy, wyskoczył z czołgu a ja zle wciasnalem guzik i nie właczyłem kałasza ale zwykly pistolet i go rozjebałem pistoletem"

Mają jazdy :polew:

Opublikowano

ja kupiłem na PC i praktycznie już zapomniałem o tej grze,oby MW3 mnie nie zawiodło :hi:

Opublikowano

Cholera a ja założyłem konto na tym cholernym origin przy użyciu innego maila niż ten, na którym miałem stare konto EA. I teraz nie mogę uzyskać statusu battlefield veterans, bo moje stare BFy są zlinkowane ze starym mailem. Napisałem do supportu, może pomogą.

A poza tym to BF3 jest fajny :> Mix BF2 z BC2, chociaż trochę brakuje mi commandera a także brak możliwości stawiania waypointów przez dowódcę drużyny. Ale za to battlelog całkiem fajny, nie trzeba się już bawić ze statystykami na niezależnych stronkach. Teraz wszystko uaktualniane jest natychmiast :good:

Opublikowano

ja tego battlelog tez nie moge ustawić. TZN zalogować się...

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj skończę kampanie bo już nie dużo zostało.

Szkoda że taka krótka bo wystarczą 3 dni po 2,5-3h grania i po kampanii :decayed:

U mnie w pracy sprzedali od premiery (na samego PC) 160szt są po 99zł.

Opublikowano

Pablo a Ty będziesz siekał na PC rozumiem? :>

Opublikowano
  • Autor

Tak jest :!:

Jestem na liście na 1 stronie graczy na PC, na PS3 mogłem w sumie kupić za 48zł bo chłopaki z forum się składali ale za późno się zorientowałem że o BF3 mówili :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Szkoda że taka krótka bo wystarczą 3 dni po 2,5-3h grania i po kampanii :decayed:

przeciez to standard , nigdy nie było wiecej czasu na kampanie

Opublikowano

Standard teraz, kiedys w pierwsze Medal of Honor gralo sie po ladnych kilkanascie godzin.

Opublikowano

Tak jest :!:

Jestem na liście na 1 stronie graczy na PC, na PS3 mogłem w sumie kupić za 48zł bo chłopaki z forum się składali ale za późno się zorientowałem że o BF3 mówili :decayed:

No jesteś na liście ale jaki nick w grze? :> Lepiej że na PC, na konsolach nie ma rzezi na 64 graczy :>

Opublikowano
  • Autor

Na razie nie mam nicka, kupię grę lub klucz to dorzucę się do listy i będziemy działać :kox:

Skończyłem właśnie tryb kampanii, trzeba przejść na wysokim poziomie :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 22:54_________________________________________________Widzieliście jaka aukcja :decayed:

Najlepszy jest opis :decayed:

http://allegro.pl/battlefield-3-pc-origin-klucz-skan-i1908227890.html

Opublikowano

ta i po 5 tyg BAN na klucz :D haha

Opublikowano
  • Autor

Kupię u mnie w pracy, teraz mam po 99zł może uda mi się zejść do 80zł z rabatem :kox:

Opublikowano

Kupuj i Nie Marudź :D

Opublikowano
  • Autor

Dziwna ta ostatnia misja, spodziewałem się czegoś innego :mysli:

W misji z czołgami a dokładnie w drugiej jej części jak była straszna sieczka to mi się wtedy przycinało trochę (pewnie ogrom wielkiego terenu) a tak po za tym to ok na ultra detalach :good:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 23:18_________________________________________________Fajne porówna grafiki PS3 vs Xbox 360

http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-analysis/

A tutaj to samo tylko dodatkowo z PC.

http://gameonly.pl/news/battlefield-3-pc-vs-xbox-360-vs-ps3

Najlepiej widać różnicę jak się włączy u siebie na Full HD LCD czy Ledzie obie wersje.

Ja tak porównywałem z PS3 i jest wielka różnica.

Opublikowano

Widzę że większość już po przejściu kampanii ;) Jak dla mnie trochę za prosta i za krótka tym bardziej że zapowiadali że bedzie dłuższa od BFBC2 a nie odczułem tego chociaż jak dla mnie ciekawsza. Tak czy inaczej ja tą grę kupiłem dla multi a nie singla ;P

Chętnie z kimś CO-OP zagram bo broń można dodatkową odblokować do trybu multi.

Mój nick xYsiak platforma PC :)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie wg. mnie kampania była dłuższa w BF2 ale co słyszę o wiele jest lepszy multi w BF3 i o to chodzi.

Już dopisuję :good:

Opublikowano

Czasami trochę za dużo sprzętu i nie można postrzelać nie grając inżynierem ale generalnie bardzo na + chociaż wydaje mi się że budynki lepiej rozsypywały się na poprzednim silniku i nie chodzi mi oczywiście o jakość detali tylko o poziom i sposób rozpadania się (ale architektem nie jestem ;P).

Tak czy inaczej multi naprawdę wciąga sama zmiana w odblokowywaniu gadżetów dodatków i wszystkich bajerów sprawiła że BF3 jest jak dla mnie ciekawsze od poprzednika (no i ostatni lvl to 100) chociaż błędów z poprzedniej części typu znikający granat czy rakieta jeśli zaraz po rzuceniu/wystrzeleniu zginiesz się nie pozbyli. Czasami nie da się wejść bez skakania na 10cm krawężnik ;) i inne pierdoły ale i tak polecam.

Opublikowano
  • Autor

Zawsze będą mniejsze czy większe "bugi" na to lekarstwem są różne patche.

Kolejna osoba dołączyła do listy :evil:

Jak osiągnie 10 na PC to kupuję ori :decayed: