Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poksonss gram na PC. Tzn gram.... dzisiaj shade4 zmiótł mnie z powierzchni ziemi :)

ps. Mial ktoś problem w multi że wywala z gry bo limit połączenia serwera przekroczony??? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

To ty grałeś ze mną dzisiaj na jakiś serwerze ? :blink: I nic się nie odzywałeś ? :thumbdown:

I ja takich problemów nie mam :mysli: Za to wczoraj miałem dziwną sytuacje jak odpalałem grę to wywalał błąd ze gra jest źle zainstalowana i żeby ją przereinstalować, po resecie kompa wszystko działało :disgust:

Opublikowano

Nienawidzę tej gry :thumbdown: I głupich snajperów i zasranych kloców w samolotach i helikopterach :rant: :rant: se znaleźli miejsca na łatwe fragi :rant: :rant: :rant:

Kto to wogóle wymyślił :rant: :rant:

NOOB :polew:

Opublikowano

lama.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

odezwały się noł lajfy z 70 lv :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kuźwa maniaki :polew:

Opublikowano

jakie maniaki ??? o co kaman leszczu :D

Opublikowano
  • Autor

jakie maniaki ??? o co kaman leszczu :D

Idź ty lamo, tylko byś z bazooką latał :D:decayed:

Opublikowano

poksonss gram na PC. Tzn gram.... dzisiaj shade4 zmiótł mnie z powierzchni ziemi :)

ps. Mial ktoś problem w multi że wywala z gry bo limit połączenia serwera przekroczony??? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

To ty grałeś ze mną dzisiaj na jakiś serwerze ? :blink: I nic się nie odzywałeś ? :thumbdown:

I ja takich problemów nie mam :mysli: Za to wczoraj miałem dziwną sytuacje jak odpalałem grę to wywalał błąd ze gra jest źle zainstalowana i żeby ją przereinstalować, po resecie kompa wszystko działało :disgust:

Żebym to ja jeszcze umiał sie odezwać :) jak na razie zaczynam w to grać. Też mam czasami problem ze źle zainstalowana grą, ale nie patrze na to i odpalam ponownie i działa. A gdyby ktoś mial kiedyś problem z wywalaniem z serwera bo czas sie skończył to niech wyłączy Upup w routerze. Mi pomogło.

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz odkąd mam Bf3 nie grałem wieczorem :rolleyes:

Moja, żona nawet zrobiła takie oczy :shocked:

:polew:

Opublikowano

Fakt, nawet chciałem zadzwonić co się z Tobą dzieję, że nie jesteś online - byłem nieco zaniepokojony :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Fakt, nawet chciałem zadzwonić co się z Tobą dzieję, że nie jesteś online - byłem nieco zaniepokojony :kox: :kox: :kox:

Dzięki Łukasz, teraz wiem, że mogę na Ciebie liczyć jesli kiedyś coś mi się stanie. :good::kox:

Ale dzisiaj czuję taką pustkę.. Jakbym zdradził przyjaciela.. Boję się też, że nie będę mógł tak sprawnie posługiwać się bronią - A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;(

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;(

Padłem :polew: :polew: :polew::kox::good:

Opublikowano

Padłem

Powstań

Opublikowano
  • Autor

Nie ma jak dobry medyk :kox::decayed:

Opublikowano

Padłem

Powstań

POWERADE :polew:

Opublikowano

A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;(

:polew: :polew: :polew:

karwa z kim będę w czołgu jeżdził :mysli:

Opublikowano

Wczoraj wróciłe, ale spadł mi skill przez ten jeden dzień i było to dość nieznośne :decayed::kox:

Dzisiaj wracam do akcji na 100% :kox:

Opublikowano

Mi udalo sie w koncu uruchomic BF3 i zalogowac do Battleloga (tak to jest,jak sie jakies ruskie kody na Allegro kupuje :confused4: )

Ale w koncu sie udalo.

Jednak gre zaczne dopiero po nowym roku,dzis juz nie bede sobie humoru psuc :polew:

Jak cos, to moj nick Tas2die4, gram na PC :good:

Opublikowano

Są jacyś chętni na co-op na hard ? :naughty: