Ruzmen Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam Nie wiem o co chodzi poprostu jak zaczynam hamować słysze mocny szum w prawym przednim kole . Powód :/ ?
Pulpit Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 a nie wymieniałeś ostanio klocków i np nie założyłeś jakiś "przeciętnych", albo w drugą stronę nie kończą Ci się hamulce ? albo oponki weź sobie podmień i zobacz czy jest to samo
Ruzmen Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 to na pewno nie opony... sprawdze hamulce
Pulpit Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 5 minut z przełożeniem zabawy wtedy będzie pewniak że to nie to, a jeśli to nie to, to zostaną hamulce a jak sytuacja z hamulcami ?
Ruzmen Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 mam to auto od 3 tygodni , przed zakupem byłem na diagnostyce , sprawdził hamulce , amortyzatory i ok . JEdyne co powiedział jak wszedł pod auto to ze trcze są wytarte nierówno . Możliwe ze juz klocki sa dojechane i dojechały tez tarcze?
Pulpit Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ciężko powiedzieć w praktyce wszystko jest możliwe, jutro zobacz sobie te hamulce jeśli będą ok podmień te oponki chwila roboty a to może być również przyczyną
Rekomendowane odpowiedzi