verus Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Po przejechaniu ok. 500km zauważyłem, że tylnie tarcze jakby nierówno się ścierały. Jak to wygląda, widać na zdjęciu. Nierówności są ale ledwo wyczuwalne pod palcem. Klocki ( Textar ) włożone pare tyg. temu. Słyszałem, że textary są twarde i wolno się ścierają - czy to może być przyczyną ? Z przodu jeszcze nie wymieniałem bo nie ma potrzeby ale jak porównam tarcze przód-tył to te tylne są dużo bardziej porysowane. Zastanawiam się co zrobić z obawy przed zjechaniem sobie tarcz.
krzysiek23 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 moze ktorys tloczek nieodbija do konca i trze caly czas,rozbierz=wyczysc-przesmaruj-poskladaj powinno pomoc
ono Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Kiedyś do swojego kupiłem klocki nie w ASO ale jak mówił sprzedawca identyczne tej samej firmy , i tak jak tu tarcze zaczęły sie nie równo zdzierać po 3 tyś klocki były do wymiany i teraz zakładam tylko ori. Proponuje ci zmiane klocków jak najszybciej.
verus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Textary kupiłem m.in po lekturze tego forum jako polecane i dobrej jakości produkt
ono Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Zawsze można trafić na podróbę czy wadliwy towar , moje też były ATE i do bani.
verus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Gdzie kupiles te Textary? Mój mechanik zaoparuje się w swojej hurtowni i to on mi kupił. Towar raczej pewny, oryg. zapakowany.
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 jakiej firmy jest ta tarcza ?? jest zbyt miękka pod textary
letallec Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Towar raczej pewny, oryg. zapakowany. Wątpie . Zapytaj sie co to za hurtownia. Kolejny dowod na to ze trzeba kupowac tylko w ASO lub IC.
verus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Ja nie wątpie i dlatego pojawiło się pytanie co jest nie tak.
verus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 JAKIEJ FIRMY JEST TARCZA ?? Cholera niewiem, nie popatrzyłem a teraz nie chce mi się ściągać koła. Gdzie jest oznaczenie ?
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 na tarczy jak zdejmiesz koło - moim zdaniem tarcza jest po prostu lipna - za miękka - tekstary sa twardym klockiem i trzeba umiejętnei dobrać do nich tarcze - tarcze masz juz do wywalenia
verus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Odkręciłem. Tarcze są Wymieniane rok temu, przebieg 35 tys
poziek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 no to dlatego masz takie a nie inne efekty zastosowania seryjnej tarczy z textarem...
Rekomendowane odpowiedzi