WinterOOOO Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 OK Dzięki. A odnośnie tego płynu to brać typ 200 zamiast SL-6 do samochodów z ESP?Bo już zamówiłem SL-6 ale jak coś to jeszcze mogę zmienić.
Maxcudo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja zabrałem TYP 200 jak dev pisał i powiem szczerze, że jest rewelacja Dev, a co jak nie wymienię płynu w układzie od sprzęgła?
Dev Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 OK Dzięki. A odnośnie tego płynu to brać typ 200 zamiast SL-6 do samochodów z ESP?Bo już zamówiłem SL-6 ale jak coś to jeszcze mogę zmienić. SL6 vs Typ200 maja prawie te same parametry roznica jest tak ze Typ200 mozna wymieniac co 3 lata a nie tak jak w przypadku SL6 co 2 lata[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 15:44_________________________________________________ Dev, a co jak nie wymienię płynu w układzie od sprzęgła? teoretycznie to nic, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze po wymianiem ze lepiej nastepuje wysprzeglanie uwazajcie na odpowietrzniki i same silowniki bo sa z plastikowe i mozna narobic balaganu
Maxcudo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 OK Dzięki. A odnośnie tego płynu to brać typ 200 zamiast SL-6 do samochodów z ESP?Bo już zamówiłem SL-6 ale jak coś to jeszcze mogę zmienić. SL6 vs Typ200 maja prawie te same parametry roznica jest tak ze Typ200 mozna wymieniac co 3 lata a nie tak jak w przypadku SL6[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 15:44_________________________________________________ Dev, a co jak nie wymienię płynu w układzie od sprzęgła? teoretycznie to nic, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze po wymianiem ze lepiej nastepuje wysprzeglanie uwazajcie na odpowietrzniki i same silowniki bo sa z plastikowe i mozna narobic balaganu Dzięki, ja szczęście zrobiłem, ale lubię wiedzieć
Onkel Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 płynu nie spuszczasz tylko wymieniasz wyciągasz ze zbiorniczka ile sie da i zalewasz swiezym w tym przypadku kolejnosc nie ma znaczenia Słuchajcie tego człowieka jeśli macie wątpliwości w sprawie układu hamulcowego. On wie wszystko w tym temacie Dzwonie do kumpla jaki klocki najlepiej założyć na przód. On do mnie, że z tym muszę się zgłosić do DEVASTATION. Więc szukam i już jest klocki na przód FERODO FDB1717. Jeszcze tylko Tomku jakbyś na tył mi cos polecił
Rekomendowane odpowiedzi