Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ASO nie sprawdza histori serwisowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy co sie stalo ze ASO nie podaje zadnych danych odnosnie pojazdu ,nawet w obecnosci wlasciciela pojazdu ? Obecnie szukam b8 i troszke mnie to zdziwilo :mysli:

Opublikowano

Jeśli jest to pierwszy właściciel od zakupu auta w kraju czy za granicą to udzielą takiej informacji bo może tego chcieć ale jesli zakup z drugiej ręki to juz nie podawają takich inf jeśli nie masz znajomego :naughty:

Ostatnio w sprzedam chyba ktoś się ogłaszał, że za 50zł całą historie prześle na e-mail.

Opublikowano

Koledzy co sie stalo ze ASO nie podaje zadnych danych odnosnie pojazdu ,nawet w obecnosci wlasciciela pojazdu ? Obecnie szukam b8 i troszke mnie to zdziwilo :mysli:

Czy byłeś może na Zgierskiej ?
Opublikowano

A czasem stanley nie sprawdzal ?

Opublikowano

Ja kupiłem autko w sierpniu i też dzwoniłem do serwisu i chciałem żeby podali mi historię bo chciałem się dowiedzieć czy był rozrząd wymieniany. Pani powiedziała mi że nie podają takich informacji. Zapytałem się wtedy ile kosztuje odpowiedź na moje pytanie. Zmieszała się i powiedziała że po prostu nie podają informacji a po chwili: "Dobrze, niech Pan poda nr VIN" :D I normalnie mi sprawdziła. A dzwoniłem do Łodzi do Idczaka. Później zadzwoniłem do Bursiaka (Łódź) i gościu bez żadnych problemów mi sprawdził :)

Opublikowano

na Zgierskiej podali koledze :hi:

Opublikowano

Nie wiem na jakiej ulicy serwis jest. Nr telefonów w necie znalazłem i zadzwoniłem. Tylko tak jak napisałem, nie chciałem całej historii tylko informacje na temat wymiany rozrządu. :)

Opublikowano

Ja dzwonilem do kilku salonow w Lodzi, i powiedzieli mi ze mi nie podadza. Zadzwonilem do centrali Audi i tylko potwierdzili to informacje :/.

kolega był na zgierskiej z nr vin i mu sprawdzili;50 zł to kosztowało
Opublikowano

Ja ich może podszedłem sposobem, bo pytałem się o tą informację odnośnie rozrządu i zaraz pytałem się też ile u nich by to kosztowało ;) No i miało to miejsce w sierpniu także do tego czasu może się coś zmieniło.

Opublikowano

Ano typowy brak spojnosci u nas w firmach :/. W jednej z filii ci mowia tak, w innej inaczej. Pan z centrali powiedzial wrecz cos takiego jakby to bylo wbrew prawu, ze mi udzieli takich informacji.

No ale podziekowal serdecznie koledzy, bede wiedzial na przyszlosc :wink4: