bartlo79 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam serdecznie... Oto felgi - ocencie prosze wzor oraz czy firma nie jakas syfiasta-co by sie nie pogiely w tydzien : http://allegro.pl/show_item.php?item=323029458 Do tego oponki Dunlopa 205/55/R16 za 269zl nowka sztuka. Doradzcie czy warto lub tez co warto jesli tego nei warto:P pozdrawiam Bartek
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 opony jak najbardziej :th: o felgach nie mogę tego powiedzieć, będą z nimi problemy
Nowak_zg Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 te felgi to plastelina raczej ... ale 16" powinno dac rade na polskich drogach bo bedzie je chronic dosc duza opona
Reggi Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Felgi delikatne raczej ..firma byle jaka Jak juz coś to zakup oryginalne Audi lub jakieś markowe . Jest tego troche na allegro , a i łedne używki znajdziesz
EndriuGiz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 no ja tez bym radzil cos z ori AUDI :th: jest tego duzo na allego a na pewnio nie bedzie takiej sytuacji ze kolo ci odpadnie
bartlo79 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Opublikowano 7 Marca 2008 No i nie kupilem tego shitu tylko poszukalem ori i znalazlem 16' w Kwidzynie w dobrej cenie z oponami za 1500 i jestem megazadowolony:) Dzieki za rade Panowie...jednak nic tak nie zmienia wizerunku auta jak ladny felunek:P pzdr Bartek
Reggi Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 To pochawal sie jeszcze co ciekawego kupiłeś :th:
marcin j Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Co to w ogole za firma: RACING..? shit Non wiesz co to ty nie wiesz.Firma RACING to taka firma , ktora produkuje felgi o nazwie racing sa przeznaczone do sportu i jezdzenia po drogach zrobionych z gabki , takiej miekkiej. Przepis na felge : troche aluminium, reszta plasteliny.
bartlo79 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zdjecie pstrykne na dniach jak umyje furasia to zapodam
Rekomendowane odpowiedzi