quake_cos Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Na razie wersja testowa, muszę zrobić ładne foty w dobrym miejscu a te są znalezione gdzies na biegu ale... AUDI A4
pepik Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Moim zdaniem zdjęcia za szybko się zmieniają. Ogólnie spoko
clinque Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Lepsze wrazenie zrobilaby normalnie uzupelniona stronka z opisem furki :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Jak juz video prezentacja to z pomysłem, bo to zwykły szybki pokaz slajdów :gwizdanie: Zrób opis w pierwszym poście bedzie lepiej
audia4a4 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Moim zdaniem zdjęcia za szybko się zmieniają. Ogólnie spoko to sobie wciśnij pauzę :kox: :kox:
pepik Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Moim zdaniem zdjęcia za szybko się zmieniają. Ogólnie spoko to sobie wciśnij pauzę :kox: :kox: Wooow nie pomyślałem o tym ;( To było tylko moje zdanie na temat tego filmu :gwizdanie:
quake_cos Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki za opinie, każdą przyjmuje Nie miałem na celu prezentować samochodu w sensie zdjęć, raczej zrobić coś ciekawego, na razie jak pisałem wersja wstępne, chce dołączyć filmik jak zapala silnik i coś z jazdy. Miało być trochę w agresywnym stylu - chyba średnio wyszło - ale będę dalej pracował
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki za opinie, każdą przyjmuje Nie miałem na celu prezentować samochodu w sensie zdjęć, raczej zrobić coś ciekawego, na razie jak pisałem wersja wstępne, chce dołączyć filmik jak zapala silnik i coś z jazdy. Miało być trochę w agresywnym stylu - chyba średnio wyszło - ale będę dalej pracował Pracuj pracuj, zrób coś konkretnego jak np to Igors Audi S4 - THE TEASER
pepik Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki za opinie, każdą przyjmuje Nie miałem na celu prezentować samochodu w sensie zdjęć, raczej zrobić coś ciekawego, na razie jak pisałem wersja wstępne, chce dołączyć filmik jak zapala silnik i coś z jazdy. Miało być trochę w agresywnym stylu - chyba średnio wyszło - ale będę dalej pracował Pracuj pracuj, zrób coś konkretnego jak np to Igors Audi S4 - THE TEASER Świetny film i ładne auto
nadadam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam przydałby się jakiś opis samochodu ,zapodaj jakieś fotki gratuluję trafnego wyboru 1.9 :good:posiadam taki sam zapraszam do obejrzenia(nadadam)
kanu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 W sumie to wystawiając filmik na youtube, dobrze by było zasłonić na fotkach rejestrację... mało to hobbystów cudzej własności w Polsce... ogólnie :th: daj opis jakie wyposażenie
pepik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 W sumie to wystawiając filmik na youtube, dobrze by było zasłonić na fotkach rejestrację... mało to hobbystów cudzej własności w Polsce... ogólnie :th: daj opis jakie wyposażenie Popieram w 100%
Rekomendowane odpowiedzi