Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Seria + program by Rogal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oto co udało się osiągnąć po wizycie na Mineralnej :)

Dodam, że przed programem przy deptaniu dymiło z rury, po robocie problem zniknął a auto o dziwo dostało kopa :cool1:

wykresik.jpg

Opublikowano

Bardzo mocna seria, na lato szykuj coolerka

Opublikowano
  • Autor

Bardzo mocna seria, na lato szykuj coolerka

Teraz już wiem, że masz rację.. hamulce też się gotują.. jak tu jeździć :evil:

Opublikowano

AVF 2004 :kox:

Opublikowano

seria :good: można modzić dalej :gwizdanie:,ja mam heble 320/288mm i jest zajebiaszczo :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

seria :good: można modzić dalej :gwizdanie:,ja mam heble 320/288mm i jest zajebiaszczo :a4fan:

Jeszcze heble, rns-e, fajere od R8 ... czemu ja tu trafiłem :tongue4:

Opublikowano

Dokładnie zmieniaj heble na 320/288 do tego turbo BRD i FMIC.

Tak te A4 powinny wychodzi z fabryki a nie że my je dopiero musimy poprawiać :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Tak te A4 powinny wychodzi z fabryki a nie że my je dopiero musimy poprawiać :polew: :polew:

A czy różnica będzię większa po zamontowaniu 320 z 288 niż 320 na 345 ? Opłacalnym jest montowanie tak dużych tarcz, mowa o 345 ?

Opublikowano

Zawsze sie oplaca, ale to juz spora masa nieresorowana.

Jak cos to mam do oddania 320/288mm.

Opublikowano

320/288 do normalnej szybkiej jazdy wystarcza ewentualnie można zapodać jakiś lepszy klocek np. Ferodo DS.

Różnica między 320/288 a seryjnymi 288/245 jest ogromna.

Opublikowano

A czy różnica będzię większa po zamontowaniu 320 z 288 niż 320 na 345 ? Opłacalnym jest montowanie tak dużych tarcz, mowa o 345 ?

dodatkowo na 320mm wejdzie 16" a na 345mm niestety nie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No i wyłykał mnie jeden taki.. :disgust:

Mowa o porobionym kompakcie e-46 (niebieski na gwincie, fela 19 z x5 :decayed:), jak się później okazało, wydech prawie przelot, dość donośnie było słychać jak turbina schodzi z obrotów, zaślepiony egr no i program na 180 km i ok 420 Nm. Najpierw mnie doszedł , a później z pod świateł dostałem jakieś 2/3 długości na odcinku ok 300 metrów. Co jak co, ale cyferki mówią same za siebie :)

Opublikowano

Jeszcze heble, rns-e, fajere od R8 ... czemu ja tu trafiłem :tongue4:

ja akurat kiere mam z rs6,tak się kończy bycie użytkownikiem forum...mody...mody.. :evil:
Opublikowano

No i wyłykał mnie jeden taki.. :disgust:

Mowa o porobionym kompakcie e-46 (niebieski na gwincie, fela 19 z x5 :decayed:), jak się później okazało, wydech prawie przelot, dość donośnie było słychać jak turbina schodzi z obrotów, zaślepiony egr no i program na 180 km i ok 420 Nm. Najpierw mnie doszedł , a później z pod świateł dostałem jakieś 2/3 długości na odcinku ok 300 metrów. Co jak co, ale cyferki mówią same za siebie :)

A

Program mocowo wylajtowany :) 320d po lifcie po dobrym programie ma 7.6 7.7s do setki :) A compakcik chyba jeszcze szybszy :naughty:

Tak odpycha się moja furka:

Opublikowano

Sorki za OT Dondemon

tak na szybko mam pytanko :mysli: jakie koszta trzeba przewidywać aby wrzucić BRD + FMIC + jakieś dobre pompki do kompletu :naughty: :naughty:

Coś za mną chodzi ostatnio ten temat :mysli:

Opublikowano
Program mocowo wylajtowany smiley 320d po lifcie po dobrym programie ma 7.6 7.7s do setki smiley

7.6 ale to czaisz z licznika? czy jakims g-techem czy racelogiem?

bo z tego ujecia kamery to ciezko zobaczyc kiedy wbija sie 100. + przeklamanie licznika :hi:

Opublikowano

ja na tym filmie widzialem ~8s

Opublikowano
  • Autor

Sorki za OT Dondemon

tak na szybko mam pytanko :mysli: jakie koszta trzeba przewidywać aby wrzucić BRD + FMIC + jakieś dobre pompki do kompletu :naughty: :naughty:

Spoko nie ma problemu, sam chętnie się dowiem jakie to koszta, szczególnie, że u mnie się chyba na programie nie skończy.. :gwizdanie:

Opublikowano

Sorki za OT Dondemon

Spoko nie ma problemu, sam chętnie się dowiem jakie to koszta, szczególnie, że u mnie się chyba na programie nie skończy.. :gwizdanie:

najlepiej pytać kogoś kto robił takie mody :decayed:
Opublikowano

To zależy, za jaką cenę dorwiecie graty i czy samemu lub firma będzie to wam montowała :hi: