Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Co sądzicie o tych felach??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te felgi to originał : http://moto.allegro.pl/item319214353_rewelacja_nowy_wzor_audi_rs_16_cali_piekne.html ???

Dzwnoiłem do klienta i mowił ze nie sa to chińskie podróbki.

Jak rozpoznac felge czy jest ori ??

Czy ktoś może już kupował od tego sprzedawcy bo widze asortyment ma spory.

I jeszcze jedno pytanie jeśli to nie jest felga ori to gdzie mogę dostać właśnie ten wzór w wersji ori. na allegro nic nie widziałem poza tą aukcą ??

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety to nie są orginały. Felge rozpoznasz że to orginał po znaczku :audi: od wewnętrznej strony felgi.

Fele od rs6 były tylko chyba w rozmiarze 19cali.

Opublikowano

jak na podrobki to drogop, zapytaj w ASo ile 16`` u nich kosztuje.

Opublikowano

Dzwnoiłem do klienta i mowił ze nie sa to chińskie podróbki.

Miał racje - Bo to pewnie włoskie repliki :decayed: miękka robota :thumbdown:

Po 2 te audice na fotkach w jego aukcji to są na min 18 lub 19 :rolleyes: nie widze sensu. :angry:

Ori właśnie była chyba tylko w takich większych rozmiarach :naughty:

Kolego ale 17 na B6 wyglądają mało a co dopiero 16 :mysli:

Oryginalna fela ma po wewnętrznej stronie wybite logo/a Audi .. rozstaw ect.

Opublikowano

te felgi byly tylko w 18" i 19" , i nowki za ta cene? nie wierzmy w cuda. Ale musze sie pochwalic ze wlasnie takie ori kupilem i niedlugo sie pochwale. :naughty: . Czekam tylko na przesylke.

Opublikowano

Ja kupowalem u tego sprzedawcy tylko ze 17, juz zalozylem, wszystko ok, wygladaja super . A ori byly tylko w 18'' i 19'' :wink4:

Opublikowano
  • Autor

te felgi byly tylko w 18" i 19" , i nowki za ta cene? nie wierzmy w cuda. Ale musze sie pochwalic ze wlasnie takie ori kupilem i niedlugo sie pochwale. :naughty: . Czekam tylko na przesylke.

a gdzie kupiłeś te felgi i ile zapłaciłes za ori??[br]Dopisany: 08 Marzec 2008, 11:33 _________________________________________________

Ja kupowalem u tego sprzedawcy tylko ze 17, juz zalozylem, wszystko ok, wygladaja super . A ori byly tylko w 18'' i 19'' :wink4:

jakie opony do tych felg założyłeś ??

Opublikowano

boniek

kolego masz linka - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27230.0 - ja będe je oglądał ..ale nie wiem czy dokładnie tego chcę :mysli:

Opublikowano

a gdzie kupiłeś te felgi i ile zapłaciłes za ori??[br]Dopisany: 08 Marzec 2008, 11:33 _________________________________________________

225/45/17

Opublikowano
  • Autor

225/45/17

a jak z zawieszeniem zniżałeś coś czy pozostawiłeś bez zmian ???

no i jak same felgi co to za produkcja ???

Opublikowano

Nie obnizalem nic, jest seria, nie wyglada tak zle :decayed: Niedlugo wrzuce fotki, felgi są produkcji niemieckiej tylko nie pamietam jaka firma, spytaj sie tego goscia na aukcji on Ci odpisze . Felgi wygladaja super, a z trwałością zobaczymy jak bedzie ....

Opublikowano
  • Autor

Nie obnizalem nic, jest seria, nie wyglada tak zle :decayed: Niedlugo wrzuce fotki, felgi są produkcji niemieckiej tylko nie pamietam jaka firma, spytaj sie tego goscia na aukcji on Ci odpisze . Felgi wygladaja super, a z trwałością zobaczymy jak bedzie ....

a generalnie co polecasz 16'' czy 17'' ??

Opublikowano

a generalnie co polecasz 16'' czy 17'' ??

17 bierz conajmniej :decayed:

Opublikowano

17 super wygląda tylko przy niskim zawiasie jazda po naszych drogach wymaga zaciśnięcia czasmi zęby.Wiem bo mam. :a4fan:

Ale wizja jest :th:

Opublikowano
  • Autor

no własnie nie chce wchodzic w dodatkowe koszty.

ile obniżenie zawiasu cie kosztowało i o ile obnizyłeś ??

17 super wygląda tylko przy niskim zawiasie jazda po naszych drogach wymaga zaciśnięcia czasmi zęby.Wiem bo mam. :a4fan:

Opublikowano

Orginalne fele z RS6 były tylko 18 i 19". Ja takie kupiłem. Za orginalne w rozmiarze 18" dałem 2,5k i myśle że lepiej kupić w dobrym stanie używki niż nowe podróbki. Dodam jeszcze że orginalne produkuje firma RONAL i mają od środka nabite znaczki tej firmy oraz AUDI aha i są produkowane w Polsce

Opublikowano
aha i są produkowane w Polsce

?! :blink:

Opublikowano

no własnie nie chce wchodzic w dodatkowe koszty.

ile obniżenie zawiasu cie kosztowało i o ile obnizyłeś ??

Ja już kupiłem obniżone autko fabrycznie :th:

Opublikowano

wojtas-audi - fakt te fele od tego gościa sie niezle prezentuja ...ale co dalej z trwałoscia?

Może juz ktos śmigał na tych felach i moze coś więcej na ten temat powiedzieć?!