ralph Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dzisiaj odebrałem z ASO książkę obsługi do mojej B6. Zamówiłem ją w połowie marca, więc jak widać trochę to trwało zanim do mnie trafiła - może czekali na szczególną okazję np. Dzień Dziecka Polecam gorąco wszystkim, gdyż za 75 zł można dowiedzieć się o aucie wielu ciekawych i zaskakujących rzeczy- na Allegro spotkałem za 100 pln.
Flaha Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 hmmm, a tu widziałem gdzieś ksiąkę od A4 w pdf-ie :?: To nie ta sama?
Hugo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 hmmm, a tu widziałem gdzieś ksiąkę od A4 w pdf-ie :?: To nie ta sama? Tak , którą widziałeś w PDF to "Sam naprawiam" , a to co innego i do B5 :mrgreen:
krzysztoft Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ludzie pomóżcie szukam instrukcji do Adi A 4 Avant w j. polskim model B6. Dzieki z gory za pomoc [ Dodano: 25-10-2006, 15:41 ] Niestety ta tutaj to sm naprawiam do B5 wiec to nie to. A moze ktos wie gdzie namierzyć wersję angielską - z braku laku.
adasn Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Dzisiaj odebrałem z ASO książkę obsługi do mojej B6. Zamówiłem ją w połowie marca, więc jak widać trochę to trwało zanim do mnie trafiła - może czekali na szczególną okazję np. Dzień Dziecka Polecam gorąco wszystkim, gdyż za 75 zł można dowiedzieć się o aucie wielu ciekawych i zaskakujących rzeczy- na Allegro spotkałem za 100 pln. Ja kupilem w ASO w Lublinie za niecale 60PLN jakis miesiac temu choc jak zamawialem gosc powiedzial ze kosztuje okolo 100 PLN, jakiez bylo moje zdziwienie jak przyszlo placic :mrgreen:
areckid Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 W razie potrzeby dysponuje skanami polskiej wersji "Instrukcji obslugi samochodu A4/S4" B5. Sam w wersji drukowanej mam niemiecka ksiazke, wiec jesli ktos potrzebuje dajcie znac. Wlasnie zobaczylem, ze juz bylo wczesniejtez do B5: http://frakir.man.lublin.pl/~hugo/forum/viewtopic.php?t=3399
Rekomendowane odpowiedzi