Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie szybkie pytanko do Was.

Dziś wieczorem mam okazję kupić PS3 + to co w pudełku + 7 oryginalnych gier + kabel hdmi (od znajomego) za 700zł tylko że konsola jest 2letnia. Pytanie czy się opłaca (dodam iż gry znane typu airborn, fallout,pes, itp)

Wiadomo gwarancji już niema ale czy to" się psuje???

proszę o Wasze opinie

------------------ pozdro adamFox

Opublikowano

owszem psuje się i to bardzo często, wpisz w googlach YLOD :gwizdanie:

mocną stroną tego zestawu jest 7 gier, słabą wiek konsoli i pewnie pojemność dysku - dwuletnia to jaka wersja? 60, 80GB?

biorąc pod uwagę że za jakieś 900zł można mieć nowego slima z roczną gwarancją chyba bym się nie bawił w takie używki :)

Opublikowano

250gb

Opublikowano

jak dla mnie bierz, soft odświeżysz i będziesz hulał jak ta lala :)

do tego jeszcze zestaw move :> i pare kilo mniej :polew:

Opublikowano

250GB to juz slim, ale za te pieniadze to nie za bardzo si oplaca uzywke.

Opublikowano

Wg mnie opłaca się. Za 700 zł dostajesz zestaw PS3 slim z siedmioma niezłymi oryginałami a to zapewni Ci rozrywkę na długi czas. Do nowej nie dość, że musisz dołożyć parę stówek to drugie tyle wydasz na gry, które tutaj już masz. Dobry kabel HDMI też 10zł nie kosztuje. I PS3 nie jest konsolą awaryjną, jeśli poprzedni właściciel obchodził się z nią normalnie to nie będzie kłopotów. Bierz :decayed:

Opublikowano

Ja mam dokładnie taką czyli Slim 250GB kupiona w 12.09 wraz z Soniakiem, tak więc nie długo będzie 2 lata i zero problemów z nią miałem, ani razu się nie zawiesiła, jeżeli jest sprawna i wszystko ok to możesz śmiało brać.

Teraz np. nowa na promocji w Media jak lookałem jest za 1149zł z grą Uncharted 3 tyle że tutaj masz 320GB, ja do tej pory nigdy nie zapchałem dysku, mi wystarcza pojemność :)

4 strona gazetki :arrow2:http://www.mediamarkt.pl/gazetka

Opublikowano

jednak zrezygnowałem ... moja mówi że weźmie nową ps3+move+ coś tam jakaś gra w mix electronics po upuście bo ma tam znajomego kierownika i będzie gwarancja a nie jak mówi że wyda się ta kasę a niech coś się stanie np złośliwość rzeczy martwych to nie popłyniemy ... no chyba panowie że ktoś się pisze jeszcze na ps3 zestaw to załatwię z upustem jaki tam nam zrobi kierownik :naughty: ... jak coś to pisać w temacie ... będę brał za około 3tyg więc jest czas na przemyślenia

Opublikowano

jednak zrezygnowałem ... moja mówi że weźmie nową ps3+move+ coś tam jakaś gra w mix electronics po upuście bo ma tam znajomego kierownika i będzie gwarancja a nie jak mówi że wyda się ta kasę a niech coś się stanie np złośliwość rzeczy martwych to nie popłyniemy ... no chyba panowie że ktoś się pisze jeszcze na ps3 zestaw to załatwię z upustem jaki tam nam zrobi kierownik :naughty: ... jak coś to pisać w temacie ... będę brał za około 3tyg więc jest czas na przemyślenia

Przyjedź do mnie do Bonarki w Krk to też Ci zrobię rabacik :naughty::decayed:

Opublikowano

Przyjedź do mnie do Bonarki w Krk to też Ci zrobię rabacik :naughty::decayed:

A promocji na Sharkoon X-tatic digital albo V3 nie masz ? :gwizdanie:

Opublikowano

...

opłaca się kupić / przydatny jest ten zestaw move ?????

Opublikowano

...

opłaca się kupić / przydatny jest ten zestaw move ?????

Jak masz duzo wolnego czasu, troche miejsca przed TV, to jest fajny :good: Sa jakies rzutki, strzelanie z luku, siatkowka, walka na miecze i wiele wiele innych gier .

Opublikowano

aha ok czyli kupuję samą ps3+ jakąś grę ...thx

Opublikowano

Ja osobiście nie mam PS3 ale jak sie spotykamy u kumpla to non stop gramy w buzz'a ... po paru piweczkach niezła zabawa, polecam :kox: :kox: