Emlo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam. Kupiłem Audi za granicą po bardzo okazyjnej cenie, z tym że posiadała jedną wadę, a mianowicie prawe drzwi pasażera były uderzone, po czym je "wyprostowano'' i pomalowano. Zapewne robił to jakiś amator ponieważ drzwi te bardzo się odróżniają od lakieru oryginalnego. Ale niedawno znalazłem na allegro drzwi te które chce, taki sam lakier lecz są to drzwi od kombi. Porównując zdjęcia drzwi z kombi i sedana wydaje mi się że różnią się tylko ramką na szybę, i wyczytałem gdzieś kiedyś że można wymienić w drzwiach samo poszycie (karoserie). I tu pytanie kieruje do osoby która zna się na blacharce w audi, czy jak kupie drzwi do kombi jest taka możliwość aby zdjąć blachę z tamtych i przełożyć do moich. Z góry wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
burus2 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja w kombi mam od sedana wstawiasz swoją ramke i po problemie
addassko Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja w kombi mam od sedana wstawiasz swoją ramke i po problemie tez tak mozna
burus2 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 różnica jest przedlift i polift różnią sie klamką i listwą szukaj do przedlifta
ogion Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 W woli ścisłości 1994-1997 drzwi nie mają na dole takiej czarnej listwy, czarne klamki 1997-1999 drzwi na dole mają czarną listwę, klamki są w kolorze nadwozia 1999-2001 drzwi mają grubsze listwy środkowe, klamki są całkowicie inne
Emlo Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 No no... widzę że odpowiadacie na pytania bardzo dokładnie i szczegółowo opisany jest każdy detal. Teraz to już nie mam wątpliwości. Jeszcze raz dzięki :>
Rekomendowane odpowiedzi