Pysiu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam serdecznie mam problem z lampka pasow bezpieczenstwa w czasie jazdy lubi dac znak przewaznie w czasie przyspieszania jak rownierz w czasie spokojnej jazdy, mam dwa foteliki dzieciece z tylu( zapala sie nawet jak dzieci siedza w fotelikach) czasem mryga bez dzwieku a czasem z dzwiekiem. co to moze byc?
domjenick Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 podepnij VAGa-powinno pokazać w zegarach, co jest nie tak
Rabbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Możesz wyłączyć tę funkcję VAG-iem.Ja tak zrobiłem u siebie i mam spokój.Wcześniej przy hamowaniu,czy przyspieszaniu lub na dziurawych drogach(których niemało) potrafiły niespodziewanie zasygnalizować brak zapięcia,co było irytujące
miodzio Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 pod fotelem kierowcy i pasażera masz trzy kostki - zielona, czerwona, czarna w tej czarnej są kable od czujnika zapięcia pasa -sprawdź czy ta kostka dobrze siedzi czy połączenia są ok Jeżeli wszystko będzie na oko w porządku a kontrola będzie świecić to VAG i można śmiało wyłączyć tę funkcję.
Rekomendowane odpowiedzi