Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Audi A4 1.8T quattro 225km 295Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modyfikacji nie lubię( Oryginał to jest to) więc tylko małe zmiany

Fele 18 Audi.

zmiana mapowania silnika z 190koni na 225km i Moment obrotowy wzrósł z 240Nm na 295Nm.

Na wyposażeniu między innymi:

Solar dach

pilot otwierania bramy

Bi- Xenony

podgrzewana pełna skóra z regulacją elektryczną

pełny pakiet oświetlenia (schowki , drzwi itd.)

6 Air Bag

Sportowe fotele

Park tronic przód,tył

Spryskiwacze reflektorów

a reszta to już standard

10 Głośników

P8270807.jpg

audi_quattro.jpg

audi_quattro2.jpg

IMG_20111110_143317.jpg

IMG_20111110_143531.jpg

IMG_20111110_143049.jpg

IMG_20111110_143126.jpg

IMG_20111110_143134.jpg

IMG_20111110_143219.jpg

IMG_20111110_143455.jpg

IMG_20111110_143345.jpg

Opublikowano

wygląda na ładną sztukę :) pokaż fotki wnętrza, daj jakiś ciekawszy opis. bezawaryjności :good:

Opublikowano
  • Autor

fotek wnetrza nie mam auto nie na sprzedaż ;-) jutro postaram się zrobić i wrzucę po południu to zobaczysz jak skóra lśni;-)

Opublikowano

kolego wrzuć jakiś normalny opis a nie takie cos

Opublikowano

35 kunia wiecej samym programem to calkiem sporo do tego moment juz calkiem niezly

gdzie robiles program? bo sam bym podniosl o tyle w swoim jesli to faktycznie tyle

moze masz jakis wykres to wrzuc tez[br]Dopisany: 10-11-2011, 11:28:40_________________________________________________a wogole autko ladne zarzuc pakiet s-line i ciemne szybki :good:

fela :thumbdown:

gaz :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown::shocked:

Opublikowano
  • Autor

Fele to rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje, a apropo gazu mam jeszcze jedna audi 1.8 z gazem juz mam 240,000 i nawet filtrów już dawno nie zmieniałem od gazu i śmiga więc po co te zaskoczenie że do tego silnika również gaz wstawiłem? program wgrywał mi facet z Koszalina a wykresu już nieposiadam

Opublikowano

Mnie się felgi podobają :good: A napisz jak ze spalaniem wychodzi tryb miejski i mieszany??

Opublikowano
  • Autor

przy mojej ciężkiej nodze jeżdżę w przedziale 150/ 200km/h jak kiedyś ją próbowałem ale to pedał cały czas w podłodze i lewy i lewy każdego wyprzedałem to mi wyszło 17,4 gazu na setkę :-).pali 10 litrów benzynki ale z gazu jestem niezadowolony bo bierze 14,3litra niewiem jak by to wyszło przy ekonomicznej trasie bo po prostu nie mogę się powstrzymać żeby wolno jechać :-) z gazem to jeszcze bede chyba zmieniać mapowanie gazu u producenta KME bo przy sekwencji stosunek spalania benzyny a gazu to jest paranoja benzyny 10 a gaz 14,,3 to jest o 40 procent wiecej gazu przy sekwencji to jest zaduzo o 35% dam później znać. Szerokości

Opublikowano

przy mojej ciężkiej nodze jeżdżę w przedziale 150/ 200km/h jak kiedyś ją próbowałem ale to pedał cały czas w podłodze i lewy i lewy każdego wyprzedałem to mi wyszło 17,4 gazu na setkę :-).pali 10 litrów benzynki ale z gazu jestem niezadowolony bo bierze 14,3litra niewiem jak by to wyszło przy ekonomicznej trasie bo po prostu nie mogę się powstrzymać żeby wolno jechać :-) z gazem to jeszcze bede chyba zmieniać mapowanie gazu u producenta KME bo przy sekwencji stosunek spalania benzyny a gazu to jest paranoja benzyny 10 a gaz 14,,3 to jest o 40 procent wiecej gazu przy sekwencji to jest zaduzo o 35% dam później znać. Szerokości

przy tej mocy i takim stylu jazdy to nie ma bata żeby palił Ci 10l benzyny :gwizdanie: chyba na tempomacie przy 100km/h :wink4: 14l gazu to normalny wynik, nawet wiecej łyknie spokojnie w takim zakresie jazdy co piszesz

Opublikowano
  • Autor

Byles na hamowni ?

jak bym nie był na hamowni to bym nie wiedział jak parametry wzrosły więc z kąd to pytanie?
Opublikowano

przy mojej ciężkiej nodze jeżdżę w przedziale 150/ 200km/h :polew:

Opublikowano

Moje auta co miałem na LPG to paliły jakies 15% gazu wiecej względem benzyny.

Te wartości spalania co podałes to uważam, że są i tak niskie jak na te prędkości. Ja bym sie bardziej skupił na tym czy mieszanka oby nie za uboga tu już jest grubo ponad 100KM z 1 litra pojemnosci wiec trzeba dbać o motor i głowicę przede wszystkim.

Opublikowano
  • Autor

jak to miło jak jeżdżący DISLEM zazdrości mocy ;-) Pokaz prędkości maxymalnej, dla niedowiarków PS: swoim budzik zamykam bez problemów:-)na filmiku to nie mój samochód to tylko dla uświadomienia co nie których
[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 20:39_________________________________________________

Te wartości spalania co podałes to uważam, że są i tak niskie jak na te prędkości. Ja bym sie bardziej skupił na tym czy mieszanka oby nie za uboga tu już jest grubo ponad 100KM z 1 litra pojemnosci wiec trzeba dbać o motor i głowicę przede wszystkim.

o turbinę dbam ( studzę) mocą operuje stopniowo a jak dbać o głowicę\???
Opublikowano

jak to miło jak jeżdżący DISLEM zazdrości mocy ;-) Pokaz prędkości maxymalnej, dla niedowiarków PS: swoim budzik zamykam bez problemów:-)na filmiku to nie mój samochód to tylko dla uświadomienia co nie którychhttp://www.youtube.com/watch?v=KdOPvNX-vtE&feature=related[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 20:39_________________________________________________

o turbinę dbam ( studzę) mocą operuje stopniowo a jak dbać o głowicę\???

Nie jeździć na ubogej mieszance i często regulować jej skład.

Jakie masz wtryskiwacze LPG?

Opublikowano

10 powiadasz ale z Jaka predkoscia wlasnie Bo przy tych 150-200 to jest Napewno Wieksze

Sam jezdze BEXem i wiem ile to pali wiec poprostu podaj konkrety bo to co piszesz nie ma sensu glebszego :no:

Do tego ciagle mnie zastanawia ta twoja moc taki przyrost samym programem na tym silniku na gazie zroic to chyba przesada ale moze sie myle, sam chialem zrobic program u Rogala i rozsadna granica byla max 210 kucy a ty masz dodatkowe 15 jeszcze wiec poprostu zastanawiam sie co za typ to robil.

Szkoda ze wykresu brak to by pomoglo rozwiac watpliwosci

Opublikowano
  • Autor

no fakt 10 litrów to mi wyszło jak wracałem nią z niemiec tuz po kupnie na autobahnie na niemieckim paliwie to też pewnie jest duża różnica bo nasze paliwo pozostawia wiele do życzenia, a program mi pisał typ z Koszalina ma firmę tuningową hamownię zakłada gaz i robi jakieś drobne naprawy mechaniczne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no fakt 10 litrów to mi wyszło jak wracałem nią z niemiec tuz po kupnie na autobahnie na niemieckim paliwie to też pewnie jest duża różnica bo nasze paliwo pozostawia wiele do życzenia, a program mi pisał typ z Koszalina ma firmę tuningową hamownię zakłada gaz i robi jakieś drobne naprawy mechaniczne.

spoko furka i za***isty silnik :kox:

szkoda że piszesz "jakiś typ" bo podobnie jak kilku poprzedników już sie napaliłem że da radę wyciągnąć też tyle z mojego silnika :rolleyes:

a tak szczerze o "typach" się nasłuchałem dosyć ;( i albo silnik za mocno dostanie w d*pę (czego Ci nie życzę) albo tylko na papierku masz taki wynik..

ja dla spokojnego sumienia podjechałbym kiedyś na niezależną hamownię sprawdzić jak to w rzeczywistości wygląda :wink4:

żeby nie było.. nie że jestem niedowiarkiem czy zazdroszczę- po prostu się orientowałem bo sam się za to kiedys wezmę i ciężko tyle wykręcić na seryjnych gratach :confused4:

Opublikowano

żeby nie było.. nie że jestem niedowiarkiem czy zazdroszczę- po prostu się orientowałem bo sam się za to kiedys wezmę i ciężko tyle wykręcić na seryjnych gratach :confused4:

podpisuje sie rowniez pod tym, jak pisale mwczesniej 35 konia to dosc sporo jak tylko sam program poszedl