ziomiasty Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam, pojawił mi się właśnie taki błąd (w temacie) na vagu kategoria silnik. Na forum są opisane te błędy ale typu: poza specyfikacją - wartość górna lub dolna - BŁĄD SPORADYCZNY. U mnie komunikat jest troszeczkę inny i nie znalazłem podobnego tematu. Po skasowaniu błędu, błąd nie powrócił. Czy zatem wszystko jest ok ? dziękuję za komentarze
banshee Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Do następnego razu... Może czas na czyszczenie nastawnika lub należałoby sprawdzić kąt wtrysku. Wrzuć najważniejsze logi to ocenimy autko. Pamiętaj o prawidłowym rozgrzaniu przed pomiarami.
przemik Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja bym nie przezywal.... odczytaj blędy za jakis czas... zobaczysz czy sie znow pojawi.
ziomiasty Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 witam, dzisiaj ponownie sprawdziłem i błędów brak, więc na obecną chwilę chyba nie ma co się przejmować. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi