Wąski Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam nowe zdjęcia dużo modyfikacji nie było ale... Audi A4 1,9 AFV 2004 1BV wewnętrzny S-Line Oto ona :bunia Po zakupie 2004 rok spot sesja z Kamilem zmiana oklejenie dachu czarny mat i malowanie lusterek dokładka od Cupry chwilowo zagościła pod zderzakiem /obecnie do sprzedania / mała polerka mała zabawa na torze testowym Fiata w Tychach Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Słowacja kamieniołom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us druga zabawka 2,3 Quattro 1985 /będzie klasyk / zmiany troszkę tego był .... mała skarbonka ale ta choroba jest nie uleczalna zmiana zderzaka przód S-line /kratka od S6/ malowanie grilla na czarny mat listwa zderzaka czarny mat hamulce S4 stabilizatory RS4 RNS siatki na oparciach szufladki pod fotelami kiera TT pikowana /biało -czerwona nić / czarny dach /mat/ czarne lusterka /mat/ zima koła 16 /czarny mat/ lato koła 18 Toora /grafit/ sezon 2011 - lato 19 BBS /grafit -czarny mat/ gwint i jeszcze kilka innych drobnostek ... jak się podoba
malik Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ladne foteliki. Poluje na takie :th: Jak chcesz to mam czarne relingi do kompletu
Cuber Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 waski , środek masz wypasiony ale to chyba Ci juz "live"mówiłem :gwizdanie: zderzak przedni s-linowski sie prosi , jaki programik ? Co wyszło? gdzie robiłeś ?
Wąski Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Mam kolegę który robi progrmy standartowo 160 podobno... Specjalnie szukałem A4 bez relingów,tak mi się bardziej podoba... Nie szukałem i nie chcę Audi A4 takich jak wiele na ulicy...
tropico Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 heh jakoś tak "dziwnie" wygląda avant bez relingów, ale skoro takie było zamirzenie to OK, masz w aucie praktycznie wszystko co potrzeba, jedynie bym pomyślał o navi, no i szkoda, że taki fajny s-line ma z tyłu szybki na korbke
Wąski Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 Walka o wagę.Dziwnie ktoś to sobie zamówił nowe,ale osobiście mi to nie przeszkadza.Mojemu synkowi też. :th: Dziwnie wygląda bez relingów,ale przez to nie jest tuzinkowa.... oto mi chodziło Ps.zawsze mogę od Was odkupić czarne i założyć :th:
Cor72z Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Gratulacje ładny Avancik :th: ciekawy kolor... ale brakuje mi tu relingów :> Pozdrawiam.
wustyle Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 strasznie podoba mi sie ten paten z siedziskiem mam 189 cm wzrostu i jest ono zdecydowanie za krotkie szkoda ze u siebie nie moge go tak wyciagnac...
radek79 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Witaj. Napisz proszę jak z szybkami- jaka folia, ile procent przyciemnienia,czy wszystkie tą samą folią. Jeśli możesz to podaj też wartość tej zabawy na PW. Jak Ci już kiedyś pisałem też mam taki kolorek i bardzo mi się podoba jak przyciemniłeś :th: Nie boisz się, że panowie w mundurkach będą się za przód "czepiali"?? Pozdr.
wojtas-audi Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 No ładnie ładnie, troszke szybki za jasno ?? No i brakuje jednak tych relingow, chromow
HiRide Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 auto ladne -przedewszystkim kolor ale czy majac auto casco takie szyby sa dozwolone?Pytam o szybe kierowcy i pasazera bo reszta napewno moze byc
rzeźnik. Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 śliczny ale co ty niby chcesz w środku zmieniać? przecież jest super :th: no chyba że chcesz się ze mną zamienić na jasną skórkę . jaki rozmiar gum masz na aucie?
Wąski Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Myślałem o RNS,ale daję spokój.Parkuję pod chmurką i dzielnica też nie spokojna. A co ma auto casco do szyb??? Teraz mam 235/45/18 ale chodzą mi po głowie 18..... Jak się znajdzie kupiec może sprzedam. Już twardzo a co dopiero 18 cali :th:
rzeźnik. Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 jakbyś chciał takie same ale 18 cali to mogę zapytać jednego znajomka co mi takie oferował niedawno . ja zostaje przy 17
HiRide Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Myślałem o RNS,ale daję spokój.Parkuję pod chmurką i dzielnica też nie spokojna. A co ma auto casco do szyb??? Teraz mam 235/45/18 ale chodzą mi po głowie 18..... Jak się znajdzie kupiec może sprzedam. Już twardzo a co dopiero 18 cali :th: slyszalem juz nie raz ze jesli woz ma auto casco i przyciemnisz sobie z przodu szyby (co jest nielegalne) to ubezpieczyciel ma prawo odmowic jakiegokolwiek odszkodowania i raczej zawsze odmawia.To samo dotyczy zestawow HID xenon.Nic wam o tym nie wiadomo?
Wąski Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 Nic nie słyszałem o szybach.O xenonach tak,i to nie muszą być hidy. A co do felg to myslałem o takich http://www.motoallegro.pl/item328370665_nowe_alufelgi_do_audi_wzor_a5_piekne_nowosc_.html
ykk Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 waskipl szukaj jakichs fel z czarnymi akcentami.. :th: Beda sie fajnie komponowac z reszta auta (szybami, wykonczeniami, bixenonem itd)
Wąski Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 He,wiesz mam swoja wizję mojej A4wóreczki :th:
blaster99 Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Bardzo ładny wozik, naprawde tylko pozazdroscic... no i jeszcze Bose, nigdy nie slyszalem jak gra w B6 zapewne przyjemnie, sam mam bose w moim b5 i jest calkiem milo.. co do relingow to na twoim miejscu bym ich nie zakladal, chyba ze chcesz byc jak wszyscy, w mojej opinii bez nich avant przestaje byc jakis taki turystyczny
Rekomendowane odpowiedzi