sopel_prusa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam serdecznie mam autko a4 1.9 tdi 1Z z 1995 roku. Po uruchomieniu silnika zapala mi się kontrolka nie zapięcia pasów jednak po jakiejś chwili gaśnie. nie znalazłem u siebie jakiegokolwiek układu elektrycznego w zapięciu pasów.Wie ktoś może o co z tym chodzi?
emilek_2 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ona zapala się właśnie i po chwili ma zgasnąć - taka jest jej funkcja - przypominająca.
pioteros Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 można to to wyłączyć VAGiem u mnie było na odwrót, w ogóle się nie zapalała a ja ją włączyłem
sopel_prusa Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Wielkie dzięki myślałem że mam taki wypas jak czujnik zapięcia pasów :>
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 czesc wlasnie ja tez mam lapme od pasow ktora od puki kupilem audi to nie dziala to czy ja trzeba wlaczyc vagiem czy moze najpier sprawdzic jakis bezpiecznik ktory od tego jest
grippen Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 może masz zaślepke w liczniku ja tak miałem po wyjeciu jej i wsadzeniu żarówki kontrolka chodziła samoczynnie bez ingerencji vagiem
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 no sam nie wiem bo ponoc w tym roczniku juz po lifcie to dzialaly nie byly zaslepiane chyba
Rekomendowane odpowiedzi