krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Za dużo przy tym samochodzie nie namodziłem, ale jak w portfel popatrzeć to deczko ubyło na razie mam mało zdjęć, jak się zbiorę to może zrobię jakąś zimową sesję Co zmieniłem: - kiera s-line - ramki na zegary - nowe sprzęgło - nowe tarcze i klocki hamulcowe - nowe popychacze, tzw "szklanki" - zawieszenie gwintowane od Krychy - regenerowana turbawka - światełka dzienne - podpięte pod postojówki, a po włączeniu światek mijania przyciemniają się na 50%, fajny bajer - grill s-line w czarnym macie - wahacze, paski, pierdoły - tunel poliftowy 2din - navi plus - chrom ramki na zegary (ale kupuję od dido niedługo) - nowe dywaniki audi a4 - chrom lusterka - folia carbon 3M (niedługo ląduje biała folia carbon ) - tylne lampy red&white (ale chyba zmienię na poliftowe) - komplet ledów (są wszędzie, z 80zł chyba kosztowały) - lampeczki pod nogami (także led) - no i wiele innych bajerów o których zapomniałem napisać :gwizdanie: Plany: - delikatnie przyciemnić szyby - przednie lampy lift - czujniki parkowania (przód i tył) - wirusik - wtryski 216 - felga RS4 - więcej grzechów na razie nie pamiętam... Aktualne foty: A kiedyś wyglądała tak: jedyne co mi się w tym zdjęciu podoba to akurat nie samochód
Murdzi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Naklejki z boku - out, brewki - out. Grill S4... Ok Dawaj fotki wnętrza, bo z tego co napisałeś tam najwięcej pomodziłeś, a wcale się nie chwalisz :gwizdanie:
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Te naklejki też mnie wkurzają Ale byly już jak kupiłem samochód :gwizdanie: tak samo jak brewki :gwizdanie: ale ich na razie nie ściągam bo są na klej do szyb przyklejone, bo już próbowałem. Zrzucę je przy wymianie lamp
Murdzi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Trzeba się zgadać kolego, na jakiegoś spota umówić A te chrom lusterka to obudowy IN.PRO czy jakieś inne?
cocoo24 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 lusterka,ledy, brewki i naklejka out bez nich będzie spoko
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Te chrom lusterka to tylko naklejane nakładki za 60 PLNów :decayed: No dopiero jak o spocie napisałeś to zauważyłem że z Koszalina jesteś masz gdzieś swoją audiczkę pokazaną? Chętnie bym oblookał
Murdzi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Kliknij na obrazek w moim podpisie, albo --> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200735.0 Dokładnie jestem z Czarnego, ale w Koszalinie studiuje
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 no to zobaczymy jak to Twoje BOSE gra, bo nigdy w B5 tego nie słyszałem, jedynie w nowej A8, no ale tam to napitala jak trza
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 na allegro był chciałem zobaczyć jakie zainteresowanie będzie, no i było ponad 1500 wyświetleń jakoś w 7 dni, w cenie 13500zł no i dzwonili, pytali, ale nie było nikogo zdecydowanego
Murdzi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Oj, no BOSE jak dla mnie gra przyzwoicie, chociaż niektórzy twierdzą, że radio CHORUS zabija całą jakość dźwięku... Nie wiem ile w tym prawdy, kiedyś słuchałem BOSE w Avancie przy Symphony i wydawało mi się zupełnie podobne do mojego...
Kulis Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Jakie to fele ? Fajnie się prezentują do czarnego autka Ale tak jak poprzednicy - naklejki z boku out, brewki out i będzie git Powodzonka w modach
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 fele są na sprzedaż w dziale "felgi i opony" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230061.0
bezimienny Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Ładnie sie prezęci, jedynie lampy przód polift i będzie malina P.S poka fotki wnętrza bo opisem zacieawiłeś PP.S a jakie felgi planujesz na następny sezon zamiast tych?
krzysieqakces Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 zdjęcia wnętrza będą jak zrobię, na razie nic nie mam ciekawego żeby wrzucić
Gość sin39 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 nie no BLONDYNA wygląda bardzo przyzwoicie )) A co do autka ... fajna podstawa... daj więcej fotek
speed22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Fajne autko Te brewki i nakładki jakoś mi nie pasują Ja swoją Audi kupiłem w Koszalinie więc może ją kiedyś widziałeś
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 pokaż tą swoją audi, bo nigdzie u ciebie w profilu nie widzę :gwizdanie:
speed22 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215059.0
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 ojj fury nie kojarzę, ale zacna
Rekomendowane odpowiedzi