Opublikowano 14 Listopada 201114 l Witam, stoi na sprzedaż takie autko jak na zdjęciu, czy ktoś kojarzy to autko? Czy naklejka tak dla zgrywu? Dziękuję za podpowiedzi.
Opublikowano 14 Listopada 201114 l na spotach od dwóch lat raczej się nie pojawiał, nie kojarzę auta :gwizdanie:
Opublikowano 14 Listopada 201114 l Autor Brudna, bo ją bank sprzedaje. Zapytuję natomiast gdyż zauważyłem, że ma klubową naklejkę. Oczywiście dziękuję za każdy wpis
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Autor Zastanawia mnie kwestia: "wyswietlacz centralny zespołu wskazników - nie działa poprawnie, brak wskazan komputera pokładowego" co toto może znaczyć?
Opublikowano 16 Listopada 201114 l widziałem jej dwa pozostałe zdjęcia na stronie getinu i nic specjalnego
Opublikowano 16 Listopada 201114 l widziałem jej dwa pozostałe zdjęcia na stronie getinu i nic specjalnego jednak cena może zrobić z niej fajne autko
Opublikowano 16 Listopada 201114 l widziałem jej dwa pozostałe zdjęcia na stronie getinu i nic specjalnego jednak cena może zrobić z niej fajne autko Dokładnie przecież cena jak za B5, tylko trza sprawdzić dobrze żeby skarbonki nie kupić.
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Zastanawia mnie kwestia: "wyswietlacz centralny zespołu wskazników - nie działa poprawnie, brak wskazan komputera pokładowego" co toto może znaczyć? FIS nie działa
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Ktoś z użytkowników nie zapłacił kredytu i bank zabrał auto? https://aukcje.getinbank.pl/category/show/102?fsst=b70d834993b25289ee29b3114bc8dd1012c9c35f Hmm jest nawet wycena Ciekawe, ale na pierwszy rzut widać maska słabo spasowana z błotnikiem i szpara duża. Ciekawo czy bank powala na jazdę próbną i oględziny przed licytacją. Po przeczytaniu raportu to stwierdzam ze 17tys zł to nie jest taka atrakcyjna cena bo po wadach wymieniowych twierdze ze tu co najmniej z 10 tys trzeba włożyć jak nie więcej.
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Maska może odstawać bo p-podobnie ktoś pociągnął za wajchę Olać Audi mają lepszy towar Bawarka 740 4,4 litra
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Maska może odstawać bo p-podobnie ktoś pociągnął za wajchę Olać Audi mają lepszy towar Bawarka 740 4,4 litra oprócz tego a4 to same szroty tam są... beta, dżag, okular a najlepsza ta alfa z połową silnika
Opublikowano 17 Listopada 201114 l Autor Bawara fajna tylko, że pojemność to jak "dizel" i weź teraz nalej do niej benzynę to chyba spalanie jak czołg, btw - o tą a4 się zaczął bój, już 5 stówek w górę.
Opublikowano 17 Listopada 201114 l Tam wystarczy się zalogować by móc licytować,czy trzeba spełnić jakieś warunki?
Opublikowano 17 Listopada 201114 l :szukaj:wystarczy sie zalogowac - dziwne, bo najczesciej w tego typu eventach trzeba sie poslugiwac popisem el. z certyfikatem kwalifikowanym taka licytacja może być totalnie niewiążąca - nie ma żadnej weryfikacji poprawności danych osobowych
Opublikowano 17 Listopada 201114 l Co będzieta się bić o tą A4 B6?? Jak ktoś ma smykałkę do lakiernictwa i mechaniki to myślę ze ogarnie sobie ta A4.