numerosiem Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam serdecznie, Mam problem i pytanie, od jakiegoś czasu przy niskich prędkościach, przy parkowaniu itp. przy mocniejszym skręcie, gdzieś z okolic przedniego zawieszenia wydobywa się odgłos taki charakterystyczny jak dla ocierania się gumy. Nie bardzo wiem, skąd może pochodzić...jakieś pomysły?? Z góry dzięki za pomoc...
danielom Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 powiem Ci ze to samo slysze ale nie zlokalizowalem jeszcze..
gawey Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Mialem podobny przypadek jak sie pozniej okazalo to byla jedna tuleja od gornego wachacz tylni wez chwyc wachac i poruszaj nim w prawo i lewo
A-rek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 może to być któraś guma z wachaczy (obstawiam górne) bądź łącznik stabilizatora
wrzosu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jak koledzy wyzej, ale wzialbym jeszcze pod uwage galki
Polko_V Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 u mnie byo cos podobnego...tylny gorny wahacz byl swego czasu do wymiany :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 wiec kolego sprawdz ten wahacz i daj znac czy to bylo to, bo jestesmy ciekawi czy nasze przypuszczenia byly sluszne :?:
danielom Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Grzesiu u mnie musisz posluchac i ocenisz
numerosiem Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ok!! Dzięki bardzo za odpowiedzi, weim gdzie szukać - poszukam Mam nadzieję, że szybko znajdę na to czas...
Rekomendowane odpowiedzi