dsz1985 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 witam. nietypowy problem. nie działa mi otwieranie szyby pasażera przy użyciu przycisku od strony kierowcy. Natomiat otwierajac go przyciskiem od strony pasażera szyba sie opuszcza i podnosi jak potrzeba. podswietlanie przycisku od strony kierowcy działa. co moze byc przyczyna zaistnialej sytuacji ?:>
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Temat omawiany wielokrotnie wystarczy poszukac na FORUM Zajzyj do gumy laczacej miedzy drzwiami a slupkiem przednim
audia4b62004 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Mam ten sam problem,kable w gumie OK
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Robert ale sprawdzasz oczywiście kable od strony kierowcy ? Może wilgoć na stykach tam jest normalna wtyczka wchodząca w karoserię.
holker Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Może jeszcze być uszkodzony przełącznik w drzwiach kierowcy - jego styki mogą też wymagać tylko przeczyszczenia
audia4b62004 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Może jeszcze być uszkodzony przełącznik w drzwiach kierowcy - jego styki mogą też wymagać tylko przeczyszczenia Słuchajcie wymieniłem włącznik w drzwiach kierowcy i jest ok,pasuje od audi a2,cena pół ceny na allegro Może jeszcze być uszkodzony przełącznik w drzwiach kierowcy - jego styki mogą też wymagać tylko przeczyszczenia Słuchajcie wymieniłem włącznik w drzwiach kierowcy i jest ok,pasuje od audi a2,cena pół ceny na allegro
Rekomendowane odpowiedzi