bialy986 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam Mam pytanie odnośnie sprzedaży gier komputerowych na allegro-otóż posiadam CoD Black Ops,BF2 w które już nie gram.Czy jest możliwość sprzedaży takich gier ?Chodzi mi głównie o to,że były one rejestrowane na tych kontach-Steam i EA(teraz Origin).Może ktoś się orientuje....
filip1001 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 z tego co wiem na steam'ie masz jedno konto do wszystkich gier więc teoretycznie mógłbyś "odsprzedać" dane do konta, ale nowy właściciel (gracz) również w przyszłości będzie mógł grać w Twoje gry....
bialy986 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 No właśnie,posiadam jeszcze CoD MW2-też jest na Steam'ie,ale w tą gre jeszcze od czsu do czasu gram.Nie chce żeby ktoś korzystał z mojego konta...
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 nie grałem już dość dawno w gry, ale myślę że najlepszym rozwiązaniem dla ciebie było by napisanie e-mail'a do polskiego dystrybutora gry i otrzymanie od nich jakiejś rzeczowej odpowiedzi. Napewno już z czymś takim mieli do czynienia.
Rekomendowane odpowiedzi