Skocz do zawartości
IGNOROWANY

domykanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

odebralem dzis od goscia ktory wstawial mi alarm moje audi,dalem mu liste rzeczy ktore chcialbym zrobic i z tego zalezalo mi najbarzdiej na podpieciu centralnego pod pilot alarmu bo stary w kluczyku pewnego dnia odmowil posluszenstwa i ni jak nie dalo sie go zakodowac a jeszcze bardziej zalezalo mi na zrobieniu domykania szyb i podlaczeniu pod pilot alarmu,gosc sie podjal i powiedzial ze jesli modul jest ( a wiem ze jest) to wszystko zrobi. powiedzialem mu ze domykanie nie dziala nawet z klucza w obu zamkach i ze auto kupilem od Turka wiec mogl cos z przewodami namieszac a po sprawdzeniu kompem auta kolega powiedzial mi ze cos bylo majstrowane z modulem. Facet nie potrafil znalezc usterki choc stwierdzil ze modul komfortu w moim modelu faktycznie jest, znalazl tez za bialym plastykiem w gornym lewym (od srodka) rogu dzwi jakis ulamany drut, ale nie sadze zeby to mialo wplyw na dzialanie domykania. prosze o rady bo nie mam pojecia co teraz robic.

z gory dzieki

Opublikowano

Kolego, uzywaj znakow interpunkcyjnych bo tego nie mozna czytac,

Skoro Ci kolega owiedzial po podpieciu pod komp ze cos jest nie tak to moze podaj jakies bledy, czy to co niby wyszlo na kompie.

Opublikowano

nie pamietam czy i jakie to byly bledy, bo wtedy bylem pewien ze to bulka z maslem dla elektryka. pamietam tylko slowa kolegi, "ze cos bylo z domykaniem mieszane", myslalem ,ze moze ktos ma jakis pomysl co moze byc nie tak albo sam mial podobna usterke.dodam ze szyby chodza bez zarzutu

Opublikowano

podejrzawam jakieś uszkodzenie na przewodach ale podepnij jeszcze raz VAGa może ten błąd się pojawi